צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-09-11, 14:04   #22
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

השם שלי לא לא קשור לכינוי אחי...
אני יודע על מה אתה מדבר,ואני בעצמי עברתי לא חיטוב אחד ...לשמור על גוף,זאת לא בדיוק דרך לראות רמה של מתאמן...זה תזונה וגנטיקה..לא שזה אומר שזה שטויות וכל אחד יכול לעשות את זה...
אם הוא דוגמן,וכל מה שהוא עושה בחיים מבחינת עבודה זה לשמור על הגוף שלו לצילומים זה לא כלכך קשה האמת,הבעיה היותר גדולה היא שזה לא התחום העיקרי שלך ויש לך עוד עבודה ,בילויים ודברים כאלה שזה הדברים שמקשים על שמירת גוף...מה גם כניראה הוא יכול לספק לעצמו כל תוסף שהוא צריך...
אני אומר את זה לא כדי לנחם את עצמי או סתם לשלול תוצאות של בן אדם,באמת שלא,פשוט מנתח תמצב...המסה שלו לא כזאת גדולה והוא חטוב...ברור שבחיטוב מעבדים מהגודל ואני יודע את זה ל עצמי טוב מאוד,אבל אין פה משהו מטורף שלוקח 4 שנים או יותר לדעתי...

לבחור השני,שורפי שומן לא חוקיים זה לא הזרקות...זה שזה לא חוקי,לא אומר שזה רע ,לדעתי הסיבה שזה לא חוקי היא שמי שלא יודע להשתמש ולבדוק את המצב הבריאותי שלו לפני עלול לגרום לעצמו נזק חמור ...לא אומר שזה טוב או לא טוב,יש עובדות על כל תוסף\חומר,יתרונות וחסרונות וכל אחד יחליט בשביל עצמו מה טוב לו...
פשוט בלי זה קשה מאוד ,להגיע לאחוז שומן כזה עם מסה יפה,בגלל זה ציינתי את זה.

ואגב,לא כל מי שאומר שהוא לא נוגע בכלום ,באמת לא נוגע בכלום,אתם לא נמצאים בבית שלו איתו 24\7 ,אז בלי דוגמאות בנושא הזה...

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 24-09-11 בשעה 14:14.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט