אשכול: השריר מתנגד
צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-09-11, 16:25   #11
tsabary
חבר פעיל

חדר כושר: צה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
תגיד לי אתה רופא ?
מאיפה לך בעולם שהוא התכוון לזה שהשריר שלו טיפה תפוס ולכן הוא מרגיש את השריר כשהוא מזיז אותו ?
הוא מציג כאן משהו שונה הוא אומר שהשריר "מתנגד" לו משמע היד שלו כבדה, כלומר!#$%!# כשהוא מרים אותה היא נופלת...
אני לא זוכר שקרה לי דבר כזה...
לפותח הפוסט, כנראה שאתה לא יודע לנסח את מה שקורה בגוף שלך או שאתה מנסח כמו שצריך וזה לא נשמע לי כאילו נתפס לך השריר מהאימון...
אחרי אימון (וכמובן אימון ראשון) סביר להניח שהשרירים יתפסו ותרגיש מן כאב קל בשרירים אבל לא סוג של התנגדות חזקה להרים את היידים או הרגליים... על כל מקרה תבדוק שוב עם הגוף שלך מה הולך אצלך כי אתה לא סגור על עצמך לדעתי...
במידה והגוף מתנגד כמו שאתה אומר וממש היד שלך נופלת כשאתה מרים אותה, אז פתח פוסט בפורום פציעות ותקבל חוות דעת ראשונית ממישהו שמבין קצת יותר מאיתנו...
אם קמת היום וזה סתם שריר תפוס כלומר אתה מרגיש כאב קל בשרירים כמו שאמרתי אז מזל טוב אתה תפוס פעם ראשונה בחייך. בהצלחה בהמשך.
לא רופא - אבל זכורה לי בדיוק אותה הרגשה אחרי האימון הראשון שלי. ניסיתי לעשות מקסימום כבר באימון הראשון ויום אחרי הידיים שלי היו מקובעות באותה זווית ברמה שאני לא יכול להרים את הכוס מים לפה.

ברור שחוות דעת ממומחה אף פעם לא מזיקה
tsabary מנותק   הגב עם ציטוט