צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-09-11, 04:01   #55
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שקד21 צפה בהודעה
ברור שחזיר ובשר חמור הם דבר שלילי אתה חושב שתמצא במדינה שלנו חווה שמחזיקה חזירי בר ? אתה בכלל יודע מה הפירוש שלו שאתה ממליץ לנו פה על חזיר ? זו החייה שמסתכלת עלייך ודופקת שילשול ומתהפכת גב בטן על עצמה החיות עצמם עושים עליהם חרם זה נשמע מצחיק אבל זו האמת
בוא אני יגיד לך גם איך חזיר גודל הוא אוכל את החרא של עצמו בישביל לגדול זה מה שאתה רוצה לאכול אז שיהיה לך בריאות
ראית איך תרנגולות גודולות? פרה נראית לך חיה נקייה? אני לא ממליץ על חזיר, אני אפילו לא אוכל הרבה חזיר, אני לא חושב שיש לזה יתרונות בריאותיים משמעותיים על פני בקר / עוף. אבל להגיד שזה לא בריא זה בולשיט וזה שטיפת מוח של הדת. נראה לך שאם זה היה בעייתי אז כל העולם המערבי היה אוכל את זה בכאלו כמויות? מוזר קולה זה מאוד לא בריא אבל אנשים מתייחסים לחזיר כאילו זה רעל וקולה זה בסדר. אם אתה מאמין לשטויות האלה סימן שאתה צריך להמשיך לחיות בגבולות טמטום הכפייה הדתית וחופש המידע עדיין לא הגיע למחוזותיך. פרה מעלה גרה אתה יודע מה הפעולה הזאת? זה נראה לך סניטרי והגייני?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meirn צפה בהודעה
תגיד scylla, סתם מעניין אותי לדעת, יצא לך אי פעם לספר לאחד הסבים או הסבתות שלך מה אתה חושב על היטלר ? ואם כן איך הם הגיבו?
אני לא חושב עליו שומדבר מיוחד. מה שאני חושב עליו כתוב גם בספרי ההסטוריה על המהפכות והחוקים הבלתי נתפסים שהוא הביא אומה שלמה לחשוב בדרך שהוא רצה ולתת לו כוח אינסופי. זה שהדרך שלו אכזרית ומזוויעה ולא אנושית זה גם עובדה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט