ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
מי שמכיר את אנטון יודע שהוא "שואו מן", ולכן נתן ליסמין לוי את מה שהיה צריך כדי להצדיק דאבל ב 7 ימים.
כיוון שאתם קוראים טקסט, ולא שומעים קלטת, נמנע מכם הטון או ההבעה של המרואיין בשעה שאמר את הדברים, אם היה שם סמיילי קטן זה היה עושה לכם הבדל?
|
אביב היקר, דווקא בגלל שזה בעיתון, זה נראה כל כך פתטי שבדיבילדר ישראלי שלא הגיע להישגים משמעותיים בחו"ל (כמובן שאינני מזלזל) מדבר על הבחור שבגללו התחום הזה יצא לקהל הרחב ועשה מזה את מה שזה היום, זה ממש כמו להיכנס לחנות מנורות ולצחוק על ממציא הנורה סטייל - "תראו מה הולך פה מה אתם מחזיקים ממנו בכלל הוא המציא רק נורה קטנה..." אני בטוח שאת הרמז אתה הבנת.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי kalina
הבעיה היא בדיוק בשורה שהדגשת.זאת הסיבה למה הוא לא הגיבור שלי. עכשיו,לגבי חלק השני של השאלה-להיות חבר באירגון נאצי בגיל 15 הביא אותי לפה בסופו של דבר ,לארץ האבות וגרם לי להיות פטריוט של ישראל,אב למשפחה ,שרות צבאי ושרות המדינה עד ליפני כמה שנים ועוד כמה דברים שמגדירים אותי ישראלי אמיתי הרבה יותר מאחרים שנולדו פה ולא היו סקין-הדס,אז סלח לי על הקלישאה המשומשת-כל מה שנעשה-לטובה. לגבי דרך שארנולד עבר ולגדולה שהוא הגיע אליה-לא מעורר אצלי אישית הערכה עמוקה ואמיתית,הוא לא הגיבור שלי וזהו.
|
מה שארנולד עשה לחוד, אך מפה ועד לומר שהוא דמות מצויירת ואפילו יסמין יכולה להתחרות באותה תחרות ולזכות הדרך ארוכה ידידי. אתה צריך להבין שיש אנשים שקוראים גם בין השורות לפעמים, ובין השורות עולה ריח של גאווה, "קומפלימנטים הורסים באדיבילדר" זה נמצא בחתימה שלך, לא בשלי... זה תקף גם על קומפלימנטים עקיפים, מודעים ולא מודעים... שים לב לעצמך, צניעות ומתן כבוד מקדמים אנשים בספורט הזה ולא דברים אחרים, קח לדוגמא את קאי גרין בנושא הצניעות, זה דבר שיכול לתרום לכל באדיבילדר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי zuko
שמע קראתי אתמול את הכתבה וצרם לי,ולדעתי יש דברים שכדאי שתשמור לעצמך,את הערצתך להיטלר והיותו "אדם חזק ודגול" וקריאתך של "מיין קאמפ",גם אם זה היה בעברך סתום את הפה יש אנשים שלא צריכים לקרוא את זה בטח לא בסופף של ידיעות אחרונות,יש פשועי מלחמה נאצים שהצטערו וגם אמרו שהם רק מבצעים פקודות,ולגבי ההווה-עתיד כל ישראלי עושה צבא פה (גם אם הוא בכלל לא יהודי) זה מחובתך כאזרח מדינת ישראל פטריוט גדול זה לא עושה אותך!,אני חושב שנהיית פטריוט גדול בגלל הפאטטיות שבדבר לגלות שהנך למעשה מי שאתה כ"כ שונא (יהודי) ואז אני "אפסיק להיות נאו נצאי אעלה לישראל ואשרת בצבא,נראה שתספורת שלך לא השתנתה הרבה מאז אותם ימים,מקווה שהדעות כן.
|
איבדת את זה לגמרי, מה שאנטון עשה נוגע ללב מרשים ומעורר הערצה כאחד, לא נותר אלא לומר "שאפו" לבחור המדהים הזה.
הערצה להיטלר קיימת גם בקרב יהודים ישראלים שלא כמו אנטון - אינם גדלו בסביבה כזאת.
היטלר היה אדם חזק ודגול במובן השטני והחולני של המילה וזה לא סוד, ועל זה יעידו כל מי שחי בתקופת מלחמת העולם השניה, החכמה המדינית והדבקות שלו במטרה יחד עם החולניות והשנאה התהומית ליהודים הפכו אותו לאליל בכל רחבי העולם על אף מה שהוא עשה, היטלר ג"כ ייעד לרוסים ולאוקראינים תפקיד של עבדים לגזע הארי... אתה חושב שזה הפריע לאנטון להמשיך ולהעריץ אותו?! ממש לא, השנאה העיוורת ליהודים היא הדבר שמניע צעירים בכל רחבי העולם לשנוא יהודים ולא כל דבר אחר.
לגבי זה שבכתבה הוזכר שמו של פרידריך ניטשה בנושא השראה לשנאת יהודים - הדברים של ניטשה עברו כיבוס והתאמה מחדש לאידאולוגיה הנאצית, בתור אחד שמעריץ את הגותו של ניטשה אני יכול לומר לך בבירור שלא פעם נתקלתי בספרים שלו בהערצה ואהדה כנה לעם היהודי, כ"כ הוא התייחס אליהם בתור העם הנבחר, ובתור אחד שהצהיר לא פעם "אלוהים מת, הייתי בלוויה שלו" הוא כתב כי אם אכן קיים אלוהים, אז הוא האלוהים של העם היהודי.
הנאצים השתמשו בנגזרות המטא-פיזיקה שניטשה הרבה לתעסק בה בספרים שלו והסבו את זה לתאוריה הארית שלהם, כך שאני גם בספק אם אנטון וחבריו בכלל ידעו על העובדות הללו (ניתן לעיין בהקדמה לספר "אנושי, אנושי מדיי" ולהיווכח לבד).