ציטוט:
פורסם במקור על ידי kalina
הבעיה היא בדיוק בשורה שהדגשת.זאת הסיבה למה הוא לא הגיבור שלי. עכשיו,לגבי חלק השני של השאלה-להיות חבר באירגון נאצי בגיל 15 הביא אותי לפה בסופו של דבר ,לארץ האבות וגרם לי להיות פטריוט של ישראל,אב למשפחה ,שרות צבאי ושרות המדינה עד ליפני כמה שנים ועוד כמה דברים שמגדירים אותי ישראלי אמיתי הרבה יותר מאחרים שנולדו פה ולא היו סקין-הדס,אז סלח לי על הקלישאה המשומשת-כל מה שנעשה-לטובה. לגבי דרך שארנולד עבר ולגדולה שהוא הגיע אליה-לא מעורר אצלי אישית הערכה עמוקה ואמיתית,הוא לא הגיבור שלי וזהו.
|
שמע קראתי אתמול את הכתבה וצרם לי,ולדעתי יש דברים שכדאי שתשמור לעצמך,את הערצתך להיטלר והיותו "אדם חזק ודגול" וקריאתך של "מיין קאמפ",גם אם זה היה בעברך
סתום את הפה יש אנשים שלא צריכים לקרוא את זה בטח לא בסופף של ידיעות אחרונות,יש פשועי מלחמה נאצים שהצטערו וגם אמרו שהם רק מבצעים פקודות,ולגבי ההווה-עתיד כל ישראלי עושה צבא פה (גם אם הוא בכלל לא יהודי) זה מחובתך כאזרח מדינת ישראל פטריוט גדול זה לא עושה אותך!,אני חושב שנהיית פטריוט גדול בגלל הפאטטיות שבדבר לגלות שהנך למעשה מי שאתה כ"כ שונא (יהודי) ואז אני "אפסיק להיות נאו נצאי אעלה לישראל ואשרת בצבא,נראה שתספורת שלך לא השתנתה הרבה מאז אותם ימים,מקווה שהדעות כן.