צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-08-11, 01:54   #12
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
באמת מעניין !
אם אני אוכל לחפור לך עוד קצת אז כמה שאלות..
מה בעצם נותן לי השיווי משקל הזה והריכוז שאתה מדבר אליו ?
ובמידה והגוף לא מצליח לפנות מספיק חומצת חלב מהשרירים מה שיגרום לחוסר שיווי משקל וחוסר ריכוז כמו שאתה אומר אך זה משפיע עליי ? שריר נשרף או משהו בסגנון ?
רק כדי להיות בטוח בעצמי שאתה אומר שזה ישפיע על הכוח אתה מתכוון שהכוח המתפרץ יעלה.. זאת אומרת שיפור בספרינטים למשל.. השאלה אם זה משפיע גם על אימוני משקולות ?
לגבי אינטרוולים קראתי מאמר מעניין לא מזמן שעדיף אינטרוולים של 20 דקות מאשר הליכה\ריצה (דופק לשריפת שומן מקסימילית) שעה...?
לגבי הדופק לשריפת שומן מקסימלי שמעתי את הדבר הזה מזמן ורק עכשיו חזרתי להתאמן..
זה התברר כמיתוס או שזה נכון שבדופק הזה 130-140 אתה תשרוף יותר שומן מאשר שריר ? אם אני בשלבי חיטוב סופיים עדיף לי באירובי במקום לרוץ לבצע או אינטרוולים או הליכה על הדופק הרצוי לשריפת שומן ?
הדרך להוריד אחוזי שומן לא מתבססת על הדופק שאתה עושה באירובי..אז כן,יש ניוד שומן בדפקים נמוכים יותר מהדפקים הגבוהיים,אבל אני אישית,לא רואה סיבה לקנות שעון דופק רק כדי לדעת על איזה דופק אתה כדי "להוריד אחוזי שומן",אפשר גם לתת נגיעה ברדיאלי/קרוטיד כדי לדעת באיזה טווח דופק אתה,אפילו ב3-4 שניות של בדיקה.
לגבי החומצות חלב..ברגע שהם מופרשות בשרירים,יהיו לך כאבים בריצה שימנעו ממך לתת את המקסימום(זה חלק מהתפקיד שלהם),לכן העלאת סף החומצות חלב תשפר את הביצועיים בהמשך.
כל הנושא הזה,והורדת אחוזי שומן,לא תורם כזה משמעותית לחיטוב,זה מה שנקרא להתעסק בקטנות.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט