אשכול: Hst
צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-03-07, 16:47   #7
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
אין יד אחורית?? אין חזה עליון?? אין פולי רחב?? אין קצת עבודה על ההמס?
אם אתה מעוניין לוותר על יד אחורית כדאי לך לעלות סטים בחזה. בכלל גם בלי לוותר עליה תעלה ל4 סטים בצורה קבועה בשרירים הגדולים כש2 הסטים הנוספים יאפשרו לך להוסיף עוד תרגיל כדי לעבוד בצורה מאוזנת על כל השרירים. אם תעשה את זה אז לידיים אתה יכול אפילו לעשות סט אחד, למרות שקח בחשבון שהסט השני עוזר לך לכפר על טעויות במידה ואיבדת ריכוז בסט או טעית במשקל.
חוץ מזה תעיף את הטרפזים הם יעבדו בטיבאר ומה עם בטן?

בעקרון יש בתרגילים שנתת עוד חסרונות, עבודה עם דאמבלים היא מאוד בעייתית כי קשה לעלות איתם במשקל ,בצורה שמתאימה לך ,אבל זה לא נורא. רוב הסיכויים שאם תוסיף חזה עליון ,כתף קדמית תסבול מעודף עבודה ,אני העדפתי לעשות חתירה לכתף עם מוט(אולי זה התרגיל לטרפזים שלך?) בשביל לעבוד קצת בתרגיל שמתרכז בכתף האמצעית.

מבחינת תוצאות התוכנית בעקרון נתנה לי בסביבות ה4 קילו די נקיים והתקדמות שעד אז הייתי תופס אותה כמפלצתית במשקלי הרמה. חשוב מאוד!! לרדת במשקל אחרי שהגעת לכשל כל שבועיים ולהתחיל לעלות לאט לפי אחוזים, אל תפחד הגוף שלך צריך כמה אימונים להתרגל לגמרי למשקל ,אתה לא תרד בתוצאות. חוץ מזה אתה תתחזק מאוד ,כל פעם שאתה מגיע לrm חדש אתה חייב לחשב את המשקלים הבאים שוב ולהעלות קצת יותר משקל לקראת סוף השבועיים.

התוכנית הזאת גם תעלה אותך בהתחלה במסה סרקופלזמית ,מסה שעולה מהר מאוד אבל שתרד קצת בהמשך, בעקרון אני משתמש בגרסאות מיוחדות שמשמרות את המסה הזאת אם אתה מתעניין.
כן אחי אני מתעניין..
אז אתה אומר לחזה לעשות 4סטים,2 בנצ שטוח,2 בנץ עליון.להוריד טרפזים.יד אחורית 2 סטים של לחיצה צרפתית,גב לעשות 2 טי באר,2 פולי רחב.
מה עוד? מה לשפר?

אה ולמה התכוונת פה "חשוב מאוד!! לרדת במשקל אחרי שהגעת לכשל כל שבועיים ולהתחיל לעלות לאט לפי אחוזים, אל תפחד הגוף שלך צריך כמה אימונים להתרגל לגמרי למשקל "
zidan מנותק   הגב עם ציטוט