אשכול: על סף יאוש...
צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-08-11, 12:34   #3
red salmon
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2011
הודעות: 3
ברירת מחדל

אני לא מאמן מקצועי וגם לא תזונאי, אבל ממבט שטחי זה נראה כאילו אתה לא מכניס מספיק חלבונים וקלוריות לגוף.
נניח והכנסת 35 גרם חלבון בארוחה הגדולה, ועוד 15 גרם מהביצים (וסתם לסבר את האוזן - בביצה יש משהו כמו 7 גרם חלבון) ועוד 10 גרם במהלך היום מכל מיני דברים אחרים - זה עדיין יוצא 60 גרם חלבון, שזה פשוט קצת מידי (אפילו לא מכסה את משקל הגוף שלך..)

ההצעה שלי:
א. לתת למישהו מקצועי להסתכל מהצד על האימון שלך ושיתן דעה על תוכני האימונים והעומסים שאתה מבצע (כי עם כל הכבוד, מישהו שמתאמן חצי שנה לא יכול להחוות דעה על אופן האימון שלו, וקל מאוד ליפון כאן)
ב. להוסיף עוד חלבון וקלוריות מהר לתפריט. אני לא מייעץ לך לרוץ לקנות אבקה, אתה יכול בקלות להוסיף עוד עשרות גרמים לתפריט עם טונה ומוצרי חלב (אפילו 2 כוסות חלב בבוקר מכניסות 15 גרם חלבון לגוף וזה עוד לפני שהתחלת את היום!)
red salmon מנותק   הגב עם ציטוט