צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-08-11, 18:15   #11
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
כאילו אתה מגיב שוב בכוח כדי שאני אקטול אותך ?
כמו שאמרתי, המוכר הוא חבר של חבר טוב שלי וזה לא פעם ראשונה שאני קונה ממנו במחיר זול יותר מהאתר (שאתה חלק ממנו) והמוצרים הגיעו אליי בריאים ושלמים בלי כסף על משלוח..
הפעם הזאת אני מניח שהיה פאק בייצור או הקופסא קיבלה מכה, דבר שיכל לקרות גם אם הייתי מזמין מהאתר, אני בן אדם חשדן אז חשבתי שכדאי לשתף כדי לבדוק את העניין...
עם כל היופי שבמחיר (הנמוך יחסית) אני לא חמור מטומטם כמו שאתה כנראה חושב אז אני יודע להבחין בחלבון שיעלה 50 שקל ויש בו ג'וקים או פשוט ולעניין, חלבון במחיר סביר וזול יותר מהאתר או ממקומות אחרים.
רק כדי שתדע המחיר לא היה זול כל כך אם זה יגרום לך לנחת כלשהי..
אז תפסיק לדבר שטויות ואל תגיד לי מה "עצוב ומטומטם מדי" כי מה שעצוב ומטומטם זה שאתה רושם לי נופלים שוב ושוב כאילו אני מייצג אגודה של אנשים שקונים מחבר של דוד של חברה של אבא...
שים לב מה אתה כותב כי באמת אין לי עצבים להגיב להודעה מיותרת כזאת שוב.
כן המפקד!
קשה לך לקבל ביקורת?
אני מכיר אנשים שקונים בדיוק כמוך עם חיסכון של 50-100 שקל ונדפקים ים פעמים
מעניין כמה פעמים נדפקת בלי לדעת...לא תמיד אריזה לא שלמה זאת הבעיה בד"כ הבעיה היא שמה שיש בפנים זה לא בדיוק מה שכתוב לך על האריזה או שיותר גרוע לא אותו מוצר שאתה חושב שאתה קונה [ותאמין לי עם הזנות של אופטימום בארץ אנעי מוכן לשים כסף שמלא פעמים נדפקת בלי לדעת]
אז רד מהעץ כי אתה בכל אופן לא להיט גדול כמו ששמים לב
בנוסף-אתה באמת חושב שזה לעניין לכתוב דבר כזה בפורום שמוכר תוספים? אבל אני לא יוצא עלייך על זה כי גם ככה נדפקת כמו ילד עם המוצרים שאתה קונה ואתה רק משרת את המטרה של הפורום שאחרים יזהרו
תהיה חזק עם שוקולית!

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק