ציטוט:
פורסם במקור על ידי tsabary
איזה פיצול? שאני עושה קדמית ואחורית באותו יום? זה מהתוכנית שראיתי פה באתר ובעוד מקומות ברשת.. אני ישמח לשמוע על עוד דרך
בד"כ ציניות כזאת מגיעה מבן אדם חרא שמאוד שמצליח בתחום שעליו הוא צוחק.. מהתמונות שלך שראיתי ומהרושם שקיבלתי מהתגובות שלך פה בפורום אני מבין שאתה בן אדם חרא שממש לא מצליח בתחום שלו (לא שילוב מנצח). התמונות שלך הרשימו אותי אפילו לא קצת (אתה מוזמן להגיב ולהגיד שלא ניסית להרשים אותי או שלא מעניין אותך אם זה הרשים אותי או לא.. מאוד בוגר)
אני משתדל לקחת עצות מאנשים שנמצאים במצב שאליו אני שואף (לא רק בפיתוח גוף) ואתה חמוד לא קרוב לאזור
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד אתה רציני? אני לא קרוב? אתה רואה בכלל תתוכנית שרשמתה? אין לך מושג איך לגדול בכלל. תמשיך לבלבל תשריר אח שלי

ולמה אתה שואף בדיוק? לחיות בסרט שלך שאתה יכול לעלות נטו שריר? יטמבל בגלל אנשים כמוך יש מדריכי כושר אוטיסטים שמלדמים אנשים מסכנים איך לעלות נקי ובסוף הם מגיעים לכל מיני פורומים ואומרים "שומעים המאמן שלי נתן לי תוכנית אבל אני תקוע איתה כבר חודשיים ולא רואה תוצאות מה עושים?" או "אני אוכל המון אבל אני לא גדל איך זה יכול ליהיות?"
הפורום הזה ניהיה בדיחה כבר בגלל אנשים כמוך. רק תעשה טובה תפסיק להביא את כל חברי FXD לפה.