צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-07-11, 15:51   #24
NAC ישראל
חבר פעיל

הסמל האישי שלNAC ישראל

אנטון בוא נתחיל עם זה שאתה בעצמך אומר שלא מבין הרבה בקריתריוני שיפוט בפיטוח הגוף....ליהות מוכן לתחרות, זה לא אומר לנצח אוטומטית....רבים מגיעים מוכנים אבל אלוף הוא רק אחד...הניצחון מצטבר מהסכום של גורמים רבים
ואגב לא תמיד המוכן ביותר מנצח...ואם התחלנו כבר...אני לא מכיר בושרי...אין לי סנטימנטים עליו..אני לא חבר שלו...ראיתי אותו רק בתחרויות...זה רק מוכיח שציון שלי מספיק אובייקטיבי. אביב הפרופורציות שלך רחוקות מלהיות מושלמות...בושרי מבחינה זו, נראה חיובי ואסתטי יותר...גם הרמת חיטוב שלו יותר גבוה...אל תסתכל על קוביות וורידים על הכתפיים...לא קר זה הינדקסציה של ומוכנות. תיסתקלו על הגב התחתון ,המסטרינג והישבן...ואז מתחיל ליהות מובן מי מוכן ומי פחות...עוד דבר לטובת הבושרי...הוא דחוס יותר וספרציית שרירים שלא די טובה...משה חסר לא זה הרבה מסת שריר במיוחד ברגליים...עוד חיסרון על הבמה הוא נראה ריק ושטוח.גם הפוזינג לא אכי מושלם אבל לאביב הוא הרבה יותר גרוע...אבל עם כל זה, יש לו יותר יתרונות מאשר חסרונות וביגלל זה הוא האלוף...עכשיו אביב למה אני כותב את כול זה...אם לא היה לי אכפת ממך לא היתי אומר מילה כמו שאני עושה בדרך כלל...ראיתה הרבה תגובות שלי עד עכשיו ? פשוט כול עוד אתה חי בסרט אתה לא מיתקדם לשום מקום...לדעתי פירגונים רק פוגעים בתקדמות שלך. אם אתה רוצה ליהות אלוף פעם תתחיל להקשיב לביקורת.
NAC ישראל מנותק   הגב עם ציטוט