אל תתייאש, אתה פשוט צריך לשבת עם מישהו שעבר תמבחן הביזיון הזה שיידע מה לשאול אותך, וינגייט זה מקום חרא ללמוד בו אלא אם כן יש לך רכז קורס טוב, אני לא הולך לעשות שם שום קורס נוסף וכתבתי על זה הרבה פעמים, אלא אם כן אני יודע בדיוק מי הרכז שלי שיעביר את השיעורים.
בשיעורים יזיינו תשכל בערך שליש קורס על זווית יישום של הבייספס וכמעט לא ידברו על שרירים חשובים וגדולים יותר, חלק זניח מהדברים באמת יהיה שווה משהו(אי ספיקות) והרבה אנשים נכשלים במבחן מעשי
בנאדם שמשיים קורס מדריכים יידע לומר לך למה עיצבו את הפריצ'ר לבייספס ולמה בתרגילים כמו הרחקת כתפיים זרוע המשא גבוהה לעומת תרגיל כמו לחיצת כתף, אם תשאל מדריך ללמד אותך לעשות סקוואט/דדליפט/תרגיל אפקטיבי x סביר להניח שהוא לא יסביר לך בצורה מקצועית
ברי המזל יפלו על מרצה טוב ושפוי, מי שפחות שפר מזלו יפול על מרצה בחורה שאין לה מושג ימינה ושמאלה וחושבת שהיא מינימום הבנאדם שיודע יותר מכל אחד אחר, גם אם מפתח גוף שזכה בתארים יגיד לה על התכנית אימונים שלו היא תעביר ביקורת, וסביר להניח שהקורס יהיה מרגיז והבנאדם ששילם 6 אלף שקל פשוט ירצה לסיים כבר ולעוף משם
היה לי רכז תותח, כשהוא היה חולה לאיזה 4 ימים והחליפה אותו רכזת משלוחה אחרת זה היה פשוט סבל לשבת בכיתה
גועל נפש, וחבל שהמצב כ"כ כ"כ גרוע שבנאדם שואל אותי איפה ללמוד ואני צריך להמליץ על מרצה ספציפי אחרת אני יודע שהקורס יעבור חרא
קח 3 שבועות חופש מזה, תצמיד אליך מישהו שעבר שיעשה לך מבחן מעשי אחד על אחד ותעבור
Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr
|