צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-07-11, 00:25   #15
Omrykuu
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי enma צפה בהודעה
בתור אחד שהיה כדורגלן והקפיד להתאמן כמה טיפים: תעבוד חזק על הרגליים, אך לא כרגע. אימוני טרום עונה קשים מאוד, לכן תעבוד מעט על הרגליים חכה לעונה הרגילה ובהדרגה תבנה אימון יציב לרגליים. לגבי פלג גוף עליון הרבה תרגילים פשוטים שלא יתרמו כלל להתקדמות שלך ורק יצרו עומס על הגוף וישרפו קלוריות מיותרות. מה יעזור לך להתאמן על הכתפיים ישירות ולא בתרגיל עקיף כמו מקבילים? כלום! כי אתה מחפש מבנה גוף מסוים המיועד לספורט מסויים.
פלג גוף עליון יספיק לך בנץ', מתח, מקבילים. אתה לא צריך יותר מזה אל תשכח לאיזו מטרה אתה מתאמן אתה חייב להשאר באותו משקל פלוס מינוס בגלל המהירות, יציאה מהקמום וגם הכי חשוב משקל נוסף יפגע לך בסיבולת לב ריאה. בכללי לא ממליץ לך לעבוד עם משקלים גבוהים מדי.

שמע אתה צודק אנלא אגיד לך שלא כל קילו מרגישים והגוף ניהיה כבד
אבל קשה מאוד לשחק במיוחד עכשיו בנוער שאתה משחק עם גדולים ממך כשאתה עם חלק גוף עליון לא מפותח אני משחק מגן שמאלי ככה שצריך הכל מהירות גובה ברוך השם יש חוזק וסיבולת
ותאמת אני דיי מרגיש שיפור שהתחלתי דדליפט אולי באמת יש יותר מדי תרגילים לחזה וכתפיים
וגב אני יוריד אחד

אנלא מבין את הקטע של לא לעבוד עם משקלים גבוהים להפך ככל שהגוף יתרגל ויתחזק מלחץ כבד יותר ככה הוא יהיה יותר חזק
Omrykuu מנותק   הגב עם ציטוט