צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-07-11, 11:01   #41
NAC ישראל
חבר פעיל

הסמל האישי שלNAC ישראל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
בתור שוטר היית חמור והעיפו אותך מרוב שעמום אתה כל היום מול המחשב ....מדבר שטויות ומטעה ילדים שחושבים שאתה בנאדם ....אם אין לך מה להגיד אז תשתוק ....איזה טעות יש בבנץ"??? השתן עלה לך לראש אגב תעלה כמה תמונות טיבעיות ועדכניות ולא בשחור לבן ופוטושופ.....
זוכר איך פעם קראת לישראלבודי חחחי ישראלקקי ....
שטויות ..איזה גוף יה ווארדי חזה עקום ולא פרופורציונאלי צד ימין נראה כאילו נשך לך אותו עכבר ..ידיים חלשות כמה יש לך שם 35???כתפיים גדולות וואווווווווו אפה בדיוק הטרפז...לא אבל בכללי נראה טוב..חחח אההה רגליים טובות באמת ...רק חבל שליד יהודה נראת כמו גוזל ....שמעתי אותוך אומר מת לעבור לאי אף בי בי ?תבוא אבל אל תשכח שם השופטים הם לא אנשים שאתה עזרת לבחור יה מעאפן ....שבאתי למר דרום שלכם עמדת והצלמת לידי תעלה את התמונות האלה ..תהיה גבר ...אה שחכתי אתה רק ילד משועמם מול מסך...לך תמצא חיים תקח את הילד לבריכה או תעשה טיול משפחתי ...וגם אתה חופר ....אז יאללה תהנה זבל העולם הולך ונהיה יותר קטן וזה לא לטובתך חמודי....
אם לא הייתי נשיא האיגוד הייתי אומר לך שאתה סתם אפס...אבל ביגלל שאני נשיא האיגוד אני מזמין אותך באופן אישי לעלות על הבמה אצלנו עם אנטון ביחד להוכיח מה שאתה רוצה להוכיח...כי בינתיים חוץ מדיבורים ואת העלבונות לא שמענו ממך כלום....
מעניין למה...
NAC ישראל מנותק   הגב עם ציטוט