צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-07-11, 09:33   #76
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
אני אומר משהו יותר גדול
הכסף בא ממתאמנים ומאנשים רגילים, הם אלו שיקנו תוספי מזון ושירותים של אנשים שעוסקים מסביב לענף, והם אלו שישלמו כסף לקנות כרטיס

אם אמרון היה קצת חכם הוא היה מבין שלהביא 1000 איש שיראו אותו על הבמה ולכאורה יבזבזו כסף לקנות להם חולצות הוא היה נהפך למפורסם והרבה אותם אנשים חבריהם ובני משפחותיהם שנחשפו לענף היו קונים ממנו שירותים של אימונים אישיים, תוספי תזונה וכו'

אבל כיוון שמתחרי הענף עינם צרה וכל מה שמעניים אותם זה במקום לזכות ב 1000 ש"ח 2000 ש"ח שגם ככה עלות ההכנה לתחרות עולה כ 5,000 - 10,000 ש"ח בחודש למתחרה כולל הכל

אז הוא יעדיף להרוויח עוד כמה שקלים על פרס יותר גדול מאשר להשקיע בחשיפה גדולה יותר ולהרוויח בעתיד סכומים הרבה יותר גדולים

(אמרון אין הכוונה לפגוע בך אני מעריך מתחרים והגעת לתוצאות יפות, אבל אתה נתת דוגמא בתשובה שלך לחוסר הבנה הבסיסי)
אתה מדבר שטויות ועוד פעם אני מתחרה בifbb אין שם פרס אז מה שאני אומר זה בשביל המתחרים האחרים ואם אתה חושב שיעלו את המחיר ל100 110 שקל כניסה ויחלקו לקהל פרסים זה יהיה טוב אתה טועה גם ככה במחיר הזה כמעט אף אחד לא רוצה להגיע
אבל כן אפשר להוסיף דברים שאיכשהו הקהל יהיה שותף כמו שעשו בעבר שלקחו כמה מהקהל ועשו תחרות הבטן הכי טובה זה רעיון טוב אבל בשביל חולצה לא נראה לי שזה ישנה משהו חוץ מיזה אם אני זוכר הייתה תחרות שחילקו שייקרים וכל מיני שטויות

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט