ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
אם לא תדאג גם לקהל לא יהיה קהל, ברור שעדיף לתת למתחרים
אבל קם צריך לתת משהו לקהל
|
קהל מקבל שואו שהמיתחרים איכותיים מציגים ומקבל אותו במקום מכובד בתנאים הולמים-חניה,גישה,מיזוג,תאורה,סאונד,סדרנים,מזנון-זה מה שחובה לתת לקהל. בקשר להגרלות ומתנות-זאת לא הדרך שלנו,אולי אפשר לשלב בזה נותני חסות שמעוניינים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אמרון
שטויות במיץ הקהל בא לראות תחרות פיתוח גוף עדיף במקום כל הכסף לחולצות לקהל נגיד שיושקע בעוד פרסים למתחרים וככה יותר מתחרים ירצו להגיע
|
+מיליון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי cuba
מתחרים ללא קהל.. ממש שווה
|
מה אתה קשור לדיון? בילדר אתה לא,קהל גם לא...מה הסיבה שאתה נדחף עם עצות שלא ביקשנו?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דֳרדַלִפטֶר
מה אתה מצפה ממתחרה צעיר שמשקיע את כל כולו בתחום הזה, הדבר האחרון שהוא חושב עליו זה הקהל בתחרות, מי שצריך לחשוב על זה - זה המארגנים ובראש ובראשונה אדון אמנ*ן **** השרלטן חולה השליטה ובעל המגלומניה בדיוק כמו שאנטון אמר.
הכל מתחיל ונגמר בשיווק, תפקיד השיווק הוא על המארגנים של התחרות בלבד, והם לא עושים את העבודה הזאת, אם לא הייתי קורא על זה פה לעולם לא הייתי יודע שיש בכלל תחרות בקיץ.
ראיתי ראיונות איתו, הבנאדם הזה פשוט בדיחה הוא מוריד את הרמה בארץ, ליצן בעל קבלות בתחום, והוא הבנאדם היחיד שמפריע לספורט הזה להתקדם בארץ.
יעשו בשכל כל המתחרים אם יעברו להתחרות רק ב nac / ifbb וישימו זין על נאב"א ויחרימו את התחרויות של הארגון הזה, ככה יתפרק הארגון הכלכלי הזה שלא טובת התחום לנגד עיניו והרמה תעלה פלאים.
|
לא לעניין,זאת לא דרך שלנו.אם זה מישהו שאני מכיר אני מבקש לנהל דיון מתורבת ולא לרדת רמה. אם כן אז לעשות את זה בשם עצמך ולא לקשור לזה לא nac ולא את מי שלא מתנהל ככה