צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-03-07, 15:53   #2
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

בדיוק בגלל זה אני לא בעד לפרסם משקלים.
מה שחשוב הוא להגיע לגירוי, יש כאלה שיגיעו אליו במשקל גבוה, ויש כאלה שיגיעו בהרבה חזרות על משקל נמוך.
גם נורא תלוי אם יש לך שותף או לא.
עכשיו עם השותף שלי אני באמת מתפרע במשקלים, אבל אם יוצא לי אימון בלעדיו, אני לא מרשה לעצמי.
אופיר עובד בלי שותף ככה שהוא מוגבל, אבל הגוף שהוא הגיע אליו בלי חומרים הוא הישג מדהים לפי כל קריטריון.
הוא לא פאאורליפטר ולא מתיימר להיות - הוא באדי בילדר.
אני בטוח שאם יהיה לו שותף ומה שיעניין אותו זה להרביץ משקלים, אז הוא יגיע למשקלים אדירים, אבל שוב - כל זה טוב לאגו.
להגיד אני מרים כך וכך או אני שוקל כך וכך, זה אגו בלבד.
גם אלי האנה אמר את זה.
יש מבחן אחד שזה מבחן המראה, ואופיר נראה מעולה כל השנה.
יש עוד עניין של כמה בנאדם רוצה לעלות מלוכלך וכמה הוא רוצה לייבש אחר כך וכאן זה כבר פונקציה של בחירה.
לדעתי אופיר נראה הכי טוב בתחרות מר צפון לפני שנתיים, הוא לא היה יבש כמו בתחרות האחרונה אבל נראה יותר מאסיבי.
וכשהייתי איתו בחדר ההלבשה (הכנתי אותו בחימום) הוא נראה לי הכי מרשים שם, הכי באדי בילדר.
בסוף לקח 4 מתוך 10 שזה היה לא רע ביחס לרמה, אבל נודע לי אחר כך שהיו חילוקי דעות בין השופטים וחלק רצו לתת לו שני.
שוב: עניין של טעם.
ויש גם את המוכנות שלך לעלות מגעיל ולהיראות אסון באוף סיזן, אופיר חושב שזה לא אפקטיבי, אני חושב שכן.
אז עכשיו אני 91 קילו ואני נראה איום ונורא לדעתי, אבל אני בטוח שזה ישתלם אחרי החיטוב.
בכל מקרה - המשקלים הם לא פונקציה לבאדי בילדינג ואם כן - אז פונקציה ממש זניחה ולא קובעת.
לפי איך שאני רואה את הדברים עכשיו, זה המתחרה היחיד שיכול לאיים על אופיר ב 70, כשאופיר הוא הפייבוריט בכל מקרה:

לבחור קוראים סולטן יש לו גנטיקה יפה, וכמו שהוא נראה בקיץ (לקח ראשון ב אי אף ביבי), צריך לספור אותו כמועמד לקחת את ה 70, שוב - אם הוא בכלל יתחרה בקטגוריה הזאת.
אני מניח שגם עומר לנדאו יכול לתת פייט, השאלה אם הוא יהיה ב 70 או ב 80 כי על פי הנתונים שלו עכשיו זה די גבולי.
בכל מקרה אני מוכן לשים כסף על האדמור, שיעשה זכיה שניה ברציפות!
ניגרי ענק מנותק