צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-07-11, 17:37   #3
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי macho man צפה בהודעה
א. מה איגור קשור?
ב. הביקוש של אף אחד לתחרויות בילדינג לא קשיח. ב150 שקל כניסה לא הרגל שלך ולא של אף אחד תדרוך שם.

לדעתי ובלי לפגוע, התחרויות בילדינג צריכות להיות בכניסה חופשית ובלי קשר לאיגודים, כי:
1. באמת זה לא מעניין אף אחד, וכדי שזה איכשהו יתחיל לעניין, צריך שיפתחו את זה לקהל הרחב
2. לסגור את כל האיגודים או למצוא דרך שכל הטובים יתחרו בבמה אחת - זה לא מעניין אותי ולא אף אחד לראות מתחרים של 75 קילו עולים לבמה, יש מספיק כאלה בחדרי כושר, למה שאני אשלם בשביל לראות עוד כאלה. מי שבא לראות רוצה לראות מפלצות.
3. גם ככה לאף מתחרה זה לא כלכלי לעלות לבמה, ולאיגודים המסריחים האלה זה לא כלכלי לארגן את האירוע, אז לפחות שיבואו יותר מ12 איש. ה700 שקל פדיון מכרטיסים של האירועים האלה ממש לא מכסים שום הוצאה.
א. עיגור ידו בכל ויד כל בו.
ב. הוא כן קשיח. אנשים שמאוד אוהבים את התחום ישלמו מחירים מופקעים. גם 80 שח זה מחיר מופקע ביחס לאירועים "דומים". משפחה / חברים וכו' שבאים לעודד - ישלמו.
1. אם יפתחו את זה לקהל הרחב זה לא יביא אנשים. פרסום מביא אנשים.
2. צודק, אבל לא ריאלי. לגבי 75 - טועה. אלברט אם אני לא טועה התחרה בעד 82 שנה שעברה. הוא הביא רמה שלא הייתה בארץ בכל הנוגע למתחרים. איתי בושארי לפני שנתיים היה בעד 75 וגם כן הביא רמת ייבוש וחיטוב שלא הייתה קיימת כאן. גם מתחרים 100+ על אחוז שומן דו ספרתי לא חסרים.
3. כאן אתה צודק בהחלט, אבל התשלום אמור להיות בשביל פרסים כספיים למתחרים, שזה ההגיון היחיד כאן...
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט