זוקו תודה על המחמאות, התמונות לא עדכניות כבר... עברו שבועיים זה הרבה זמן בשלב הזה, בכל מקרה מקווה לראות אותך בתחרות, אני צריך כל אחד שיכול לתמוך ולעודד.
לגבי שאיפות אני לא חושב כזה רחוק, אני רוצה להתקדם ולהשתפר כל הזמן, זה בגדול, מה שיבוא עם זה יבוא, העונה הבאה שלי כבר די מתוכננת, אני כבר בחשיבה על האוף סיזן (כיף!!) והמוטיבציה בשמיים.
אני סאקר גדול של הספורט הזה, הוא חלק ניכר ומשמעותי מחיי.
לגבי השאלה השנייה שלך, אני חושב שדברעם צריכים להיעשות מתוך ידע, ומתוך הבנה, לא הייתי ממליץ לאף אחד להיכנס לתחום הזה בלי שעשה שיעורי בית או שיש לו מישהו רציני ומנוסה שידריך אותו.
חומרים הם חלק מהספורט הזה וחלק חשוב מאוד.
סיכונים לוקחים כל יום, במיליון תחומים אחרים, אבל ישנה פרופוגנדה מטורפת נגד עניין החומרים, והסטיגמה היא כזו גם משום שהנושא הזה נמצא במחתרת, בשוק אפור - וככה זה.
זה לא אומר שהסטיגמה נכונה, אתה תראה אנשים שלא יודעים להבדיל בין חלבון לפחמימה אבל הם יסבירו לך בידענות כמה "סטרואידים זה פוי".
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|