צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-07-11, 17:50   #49
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
 
הסמל האישי שלניגרי ענק
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 8,664
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
ברירת מחדל

זוקו תודה על המחמאות, התמונות לא עדכניות כבר... עברו שבועיים זה הרבה זמן בשלב הזה, בכל מקרה מקווה לראות אותך בתחרות, אני צריך כל אחד שיכול לתמוך ולעודד.
לגבי שאיפות אני לא חושב כזה רחוק, אני רוצה להתקדם ולהשתפר כל הזמן, זה בגדול, מה שיבוא עם זה יבוא, העונה הבאה שלי כבר די מתוכננת, אני כבר בחשיבה על האוף סיזן (כיף!!) והמוטיבציה בשמיים.
אני סאקר גדול של הספורט הזה, הוא חלק ניכר ומשמעותי מחיי.
לגבי השאלה השנייה שלך, אני חושב שדברעם צריכים להיעשות מתוך ידע, ומתוך הבנה, לא הייתי ממליץ לאף אחד להיכנס לתחום הזה בלי שעשה שיעורי בית או שיש לו מישהו רציני ומנוסה שידריך אותו.
חומרים הם חלק מהספורט הזה וחלק חשוב מאוד.
סיכונים לוקחים כל יום, במיליון תחומים אחרים, אבל ישנה פרופוגנדה מטורפת נגד עניין החומרים, והסטיגמה היא כזו גם משום שהנושא הזה נמצא במחתרת, בשוק אפור - וככה זה.
זה לא אומר שהסטיגמה נכונה, אתה תראה אנשים שלא יודעים להבדיל בין חלבון לפחמימה אבל הם יסבירו לך בידענות כמה "סטרואידים זה פוי".
__________________
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי


ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה



סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט