צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-07-11, 20:07   #39
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
אם כבר אז עם המשפט האחרון שלך צריך להסיכים תמיד...אני גם לא בעד מכונות ,אני שונא מכונות ומשתדל לעשות רק לידיים ...פשוט זה מעצבן שבכל חור רואים תss הזאת...
אז אני יגיד לך שלמרות שהתוכנית שלי היית פיצול,ועוד הפיצול הכי חרא שיש (תקרא למעלה),הכפלתי תכוח שלי פי 2 לפחות בהכל ב10 חודש האלה,ואיזה 7-8 קילו שריר נטו,רק בפלג גוף עליון...ss בנויה ככה שסקוואט אתה תעלה ממש מהר,אתה עובד עליו בכל אימון,אבל נגיד בפרס או בנץ יש בילדרים יותר חזקים ומתאמנים אותו פרק זמן,ובחיים שלהם לא שמעו על טכניקה ועל תזונה ולא יושבים בפורומים,אני לא מדבר על מעבר...בתרגילים האלה אתה מתקדם הרבה יותר לעט.
אבל אני לא רוצה לדבר על כוח כי מן הסתם תוכנית כוח אמורה לעבוד על זה יותר טוב...
אני מדבר על מסה,אני אישית מכיר הרבה יותר דוגמאות שמפצל עלה יותר במסה מssניק,(אולי לא ברגליים כי רוב המצלים לא עובדים עליהם,או עושים פשיטת רגליים,אבל אם תיקח משהו ששניהם עובדים עליו,לפג גוף עליון ,90 אחוז מהמקרים מפצל יהיה גדול יותר,פה צריך להתייחס גם לאחוז שומן,לא חוכמה להיות עם ייד 45 על 20+ אחוז שומן ולהגיד שאתה יותר סוס,אתה מוזמן להוכיח שאני טועה ולא תיהיה לי בעיה להודות)

שוב,לא אומר שss היא חרא תוכנית ,ואין לי כוונה אפילו להציג תוכנית אחרת כטובה יותר למרות שאולי בחלק מהאמירות שלי זה יוצא ככה,פשוט שתקלטו שיש עוד תוכניות לא פחות טובות ואולי אפילו יותר טובות למסה...
חוץ מזה יש אנשים שלא בנויים לss,הרבה חברים שלי שהתחילו להתאמן רק שאלתי אותם על דדליפט וסקוואט ,אמרו לי לא זורם...תעשה ss בלי דדלפיפט וסקוואט?לא...
Ss תבנה לך בסיס מעולה מבחנת כוח,ולתווך הארוך היא אולי תיהיה התוכנית הכי טובה למתחיל,פשוט יש עוד גורמים שצריך להתייחס אליהם לפני שדוחפים אותה לכולם והיא לא הדרך היחידה,לא כל אחד מעוניין לעשות סקוואטים כבדים ,יש אנשים שונים..
זה נכון בגלל שהבילדרים בתוכניות פיצול מכניסים הרבה עבודה על הטרייספס אז מן הסתם שהלחיצות יתחזקו
ss זה תוכנית בסיסית לחלוטין שאמורה לתת לך משקלי עבודה בסיסים תסכים איתי שלעשות בנץ' של 100 בab עדיף מלעשות בנץ' של 40
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט