צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-07-11, 19:37   #3
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
אני לא עשיתי תוכנית פיצול נורמלים,היה לי אלף ניגודים...אם הייתי עושה ab נורמלית הייתי מתקדם יותר טוב...צאו מהסרט אבל שמss גודלים יותר טוב,ורק מss...
אתם מושפעים ברמה שחבל על הזמן ואתם חושבים שאם אתם עושים את זה זה הכי טוב...זה סוג של נחמה כבר ניראה לי שאתם ממציאים לעצמכם...אני לא אומר שזאת לא תוכנית טובה,אבל נמאס שדוחפים אותה לכל חור...
חצי פורום פה עושה ss ולא ראיתי יותר מדי אנשים עם גוף קטלני,למרות זאת יש פה מלא מפצלים והרבה שאין להם הרבה מושג בתזונה ואימונים עם גוף יותר טוב ,אז בוא תסביר לי איך ולמה?
בוא תראה לי איך ssניקים מתקדמים יותר טוב מבחינם מסת שריר נטו\לא רוצה לשמוע על משקלים שמרימים ועל שומן ,רק שריר נקי ,אתם מעלים יותר טוב?
זה שכולם פה על 20 אחוז שומן ושולקים 90 קילו זה לא אומר לי כלום...כל מי שעשה חיטוב נורמלי בחיים שלו יודע באיזה טיל מעבדים משקל בחיטוב,במיוחד שיורדים ל12 אחוז שומן ומעטה...
אני ירדתי מאיזה 12 ל11 אולי טיפה פחות והלך לי 6 קילו(נגיד 2 קילו גליקוגן ריק?),אז תחשוב מה זה מ20 ל-12?
דימון אתה בן אדם עם שכל לא כמו רוב הלאטחים פה
מss אתה לא תצבור מאסה וכוח רציני אבל זה מכין לך את הבסיס
את הכוח האמיתי אתה תקבל מתוכניות מתקדמות יותר וכנל מאסה
יכול ליהיות שברמה המתקדמת יותר אתה תקבל יותר מאסה מתוכנית פיצול טובה אבל בתור מתאמן מתחיל אני בטוח שמss אתה תצבור מאסה מכוח

תראה לי תוכנית אימון שהסקואט שלה ישתפר לי ב110 קילו בחצי שנה

חוצמזה שאני עשיתי ss התחלתי מ70 קילו עליתי ל93 עשיתי חיטוב ל81 קילו על אחוז שומן דומה למשקל גוף שהיה לי לפני שהתחלתי להתאמן(70) וראו הרבה מאסה יחסית לתקופת זמן
גדלו לי בעיקר הרגלים והגב והידים קצת(בערך מהקיף 35 להקיף 40~)

שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב אבל לדעתי תוכנית שאין בה סקואט , בנץ' , פרס , מתח\חתירה, דדליפט לא שווה שום דבר וזה כבר לא בקטע של מאסה או לא זה תרגילים שחובה לעשות כל אחד שנכנס לחדר כושר
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט