ציטוט:
פורסם במקור על ידי cuba
אצלנו בקרוס התזונה זה היה מינימלי ואמרתי למרצה שלנו שאני אוכל 4 ביצים ביום והיא לא מבינה איך אני בחיים בכלל ולא מת מכולסטרול
היא אמרה לנו שכולסטרול ליום לאדם רגיל זה 200 ולבן אדם מתאמן זה 300 mg
אמרו לנו שבנט אובר תרגיל מסוכן מאוד לגב
הצורה שבה למדו סקואט פשוט נוראית ומתכון לפציעה
בבנית תוכנית אימון לא לימדו יותר מידי פשוט אמרו תעשו 27 סטים בכל אימון ותכנון הגיוני זה הכול
|
המרצה הראשי שלנו ורכז הקורס היה ליאור שניאור, בן אדם מאוד רציני, בעל המון ידע, (שלוחת ווינגייט בקריות) ובמקרה שיעורי תזונה למדנו עם אישתו, הכול היה ברמה, התרשמתי מאוד !
לגבי הביצים: אותנו לימדו שמה שבאמת משפיע על רמות והיחס של כולסטרול, זה לא הכולסטרול שאנו מקבלים דרך המזון - אלה יותר השומנים המוקשים שדוחפים היום לכול המאפים, ממתקים, שוקולדים חטיפים ועוד .. בקיצור מרגרינה - אוייב מספר אחד לעורקים, בנוסף, תמיד יש את הנטיקה בתמונה, וכמובן השמנה, אנשים שמנים נמצאים בסיכון גבה יותר לקבל חסימת עורקים והתקף לב.
היתי ממש שמח לשמוע את זה בשיעור, אני תומך בגישה הזאת, ואני אומר את האמת - לא ציפיתי לשמוע את זה בווינגיט !
לגבי ההמלצה לצריכה היומים - המרצה הסבירה שצריך להתייחס לזה כלהמלצה כללית, ולא להגזים עם זה.
לגבי בנט אובר - זה ממש מדהים אותי שהוא לקח על עצמו אחריות להחליט אם זה כן או לא בריא, הם לא צריכים להכנס לנושא הזה בכלל, המרצה אמור ללמד לפי מתוכנת של הקורס, יש דברים שהוא יכול להוסיף, אבל יש דברי חובה, למה לא שאלת את המרצה, איך הוא מסביר את זה שהתרגיל נמצא ברשימת התרגילי החובה של ווינגיט, למה זה שם ? כדי שנדע שהתרגיל מסוכן ונזהיר את המתאמנים שלנו ברגע שזהינו מישהו מבצע אותו ?!
חוץ מזה שכול תרגיל יכול להיות מסוכן ובריא באותה מדינה, תלוי בביצוע ובצרכים של כול אחד, לדוגמה הרחקת כתפיים הוא תרגיל מסוכן, אתה יכול לשבור לחברך שבדיוק עבר לידך את הלסת בזמן שבצעת אותו ..
לגבי מה שאתה אומר בנוגע לתוכנית אימון - אין לי מה להגיד, בזיון פשוט.