אשכול: לחם
צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-06-11, 03:22   #25
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

דימון אני נוטה להקשיב ולהאמין לדעות / עובדות שאתה מציג כי אני יודע שאתה בין היחידים שבאמת מגבה את המידע שלך במחקרים וכו'

אתה טוען שאין הבדל בהשמנה בין אינדקס גבוה ונמוך, לעומת זאת (תקן אותי אם אני טועה) בדר"כ פחמימות / סוכר / אנרגיה שלא מנוצלת הופכת למאגרי שומן / נוזלים / גליקוגן, עכשיו ברגע שאתה נותן לגוף "במכה" הרבה ומהר, אז קשה לו לנצל, לעומת באופן מתון לאורך היום, אני צודק?

ומה שאמרת לגבי השמנה נצא מנק' הנחה שאתה צודק וקלוריה שווה קלוריה, תסכים איתי שיש חשיבות לתחושת השובע שחיטה מלאה נותנת בכל הנוגע להשמנה, הרי מי שלא רעב לא אוכל מי שלא אוכל לא משמין...

ולגבי הדילמה איזה סוג לחם לקחת, הכל תלוי מה המטרה שלך, חיטוב / מאסה, מה אתה אוכל בשאר היום וכד'
לחם לבן הרבה יותר זול, לחם קל לא משביע כמו לחם רגיל, ועולה אותו דבר, לחם מלא יחסית יקר ולא מכיל פחות קלוריות מלחם לבן. שים לב שיש המון שקרים במיוחד "לחם שחור" או "לחם כפרי". עדיף ללכת על אריזה סגורה של מותג מוכר.

שים לב שיש לחם לבן רגיל וקל, יש לחם מחיטה מלא רגיל וקל, זה שהוא חיטה מלא לא אומר שהוא קל זה שהוא קל לא אומר שהוא מחיטה מלאה וכאלה... לחם דגנים לא אומר שהוא לבן / כפרי / שחור / אפור / חיטה מלאה... צריך לשים לב אבל במותגים בסופר כתוב בפירוש וקשה לטעות. במאפיות משתמשים בשמות יותר "מפתים" כדי למשוך אותך לאכול לחם טעים אבל לא בטוח מזין באותה מידה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט