צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-09-06, 11:28   #8
גולן
מנהל ראשי

הסמל האישי שלגולן

שלח הודעה דרך MSN אל גולן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי maya
קודם תודה על התגובות

אני מתאמנת חזק ממש על כול שריר בי 12-16 סטים ומשקלים כבדים אחרי שאני עובדת על שריר קשה לי לעבוד בצורה טובה על שריר נוסף רציתי לדעת האם כדי לי לעבוד כול יום על שריר אחד + אירובי או בכול זאת להמשיך בתוכנית שלי Abc אני מתאמנת כבר 8 שנים תודה
הבנתי אותך, את בעצם אומרת שאת עושה ABC שני שרירים בכל אימון אך למעשה הסינרגיסטיות בין השרירים במהלך אימון מסוים מפריעה לך לעבוד על שריר נוסף לאחר השריר הגדול הראשון, לדוגמא חזה וטרייס, או גב ובייס!
קודם כל מבחינה קניזיולוגית אמור להיות לך יותר קל לבצע חזה ובייס לעומת חזה וטרייס, הבייס בקושי מעורב באימוני חזה ( פרט לכמה תרגילים שהוא עובד כמייצב ).
בהשוואה לטרייס שעובד חזק מאוד באימוני חזה, באימוני גב, וכמובן באימוני כתפיים.
מה דעתך לנסות להפחית ווליום, להעלות את תדירות האימונים? לעבור לתכנית AB.
4 אימונים בשבוע,
רגליים+חזה+בייס
גב+כתפיים+טרייס
הסיבה העיקרית שאת מרגישה התשה מוחלטת בטרייס לאחר אימוני חזה היא דילול הגליקוגן שאת מבצעת בעקבות 12-16 סטים, בעקבות המרה ל-AB הווליום יופחות לאיזור ה 6-8 סטים לשריר גדול, ו-3-4 לשריר קטן, עצימות יכולה להשאר גבוהה, אין פה שום בעייה, אך יהיה לך יותר אנרגיה לתת לכל שריר עקב ווליום נמוך יותר=פחות דילול גליקוגן, וכמובן יש לך פה את אלמנט הגיוון שהוא מעולה, את טוענת שאת מתאמנת 8 שנים, אני מעריך שרוב הזמן התאמנת בתדירות נמוכה ווליום גבוה, לכן גיוון יהיה מעולה.

בהצלחה
סינטרקס
סיינטרקס
אבקת חלבון
גולן מנותק   הגב עם ציטוט