צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-03-07, 01:12   #9
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kibinimat
אבל אם אני נשאר על המשקל, שכרגע הוא עושה לי גירוי בשריר, השריר ימשיך לגדול, עד שזה יפסיק לעשות לו גירוי. כרגע אני גם ככה עובד ב12 חזרות.
אם תשאר על אותו משקל ועל אותו טווח חזרות, השריר לא יגדל כי הגירוי לא גודל. אתה גם יכול לצמצם בנפח האימון (סטים), או לצמצם בתדירות האימונים של הרגליים, למשל אימון פעם בשבוע.

בשביל שהרגליים שלך "יהיו טובות" לאירובי - אתה צריך לעשות אירובי, וניתן לעבוד גם בטווחי חזרות גבוהים למטרת סיבולת שריר, מעל 20-30 חזרות. בשביל שהרגליים שלך יהיו טובות לספרינטים - אתה צריך לעשות ספרינטים, וניתן לעבוד על כח מתפרץ בעזרת ספיד סקוואט (למשל).

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SIX PACK
בטח שיש... אפשרי לעלות במסה (ניפוח) ואפשרי לחטב (עיצוב)...
מבחינת אימונים, אפשרי לעלות במסה ואפשרי לא לעלות במסה, זה הכל. אם אתה מכניס גם תזונה למשוואה הזאת (מאזן קלורי חיובי/שלילי), אז ניתן להוריד אחוזי שומן כדי שהשריר יראה יותר "מעוצב" בלשון העם, וניתן שלא לרדת באחוזי שומן (או לעלות).

בשורה התחתונה, האימון משקולות כשלעצמו, לא יכול לגרום לשריר לשנות צורה בשום אופן. כל מה שהאימון עושה זה לשלוח מסר לשריר שאומר "תגדל", זה הכל. בזמן שאתה לא מתאמן, אתה אוכל והשריר גודל. באיזו צורה השריר יגדל זה כבר תלוי בגנטיקה שלך.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט