ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman
הו ווה מה נפגעת אף אחד לא רץ לתקן אותך.
דבר ראשון בראנץ' בטח ובטח לא 1.75.
דבר שני דיברתי על המתחרים של היום מה קשור רוני קולמן?
דבר שלישי כנראה שלא טעיתי לפי מה שאתה אומר פה באמת רובם בגבהים האלה... אם חשבת שהתכוונתי שכל אחד בדיוק 1.70 אז אני מצטער אבל חשבתי שזה ברור מאליו שהתכוונתי בטווח הזה... כי הרוב באמת בגבהים האלה...
אני יעשה חיפוש זריז
זה מבודיבילדינג.com
-קאי גרין - 5ft 8in
שזה 1.72~
-פיל היט 175
-דקסטר 1.68
בראנץ' -5ft 7in
שזה 1.70~
שוב אני לא מתכוון לצאת צודק או משהו ואתה יודע שאני מכבד אותך אבל לא נראה לי שטעיתי... ההפרשים בניהם לא מטורפים ככה שלקרוא לדקסטר גמד כן זה מצחיק.
|
מה שאתה עושה פה זה דמגוגיה זולה, הבאת את קאי ובראנץ' שהם הנמוכים מהבודיבילדרים בטופ,
מה עם ג'אי? מה עם דניס? ודיברנו על בודיבילדרים באופן כללי, כך שכן, רוני נכנס לאותה קטגוריה, בדוק גם את דוריאן, דניס, טוני פרימן...
בכל אופן, סתם ליידע אותך איך מחשבים גבהים באינצ'ים, לוקחים את הfoot מכפילים ב12, מוסיפים את האינצ'ים הנוטרים ומכפילים ב2.54.
כך למשל קאי שאמרת שהוא 8'5 זה 5*12 + 8 שזה סה"כ 68, כפול 2.54 זה 172.72, אז אם כבר אתה מעגל פינות, תעגל נכון, זה אומר שהגובה שלו הוא יותר 1.73 מאשר 1.72, שזה 5 ס"מ מעל דקסטר ורק 2 ס"מ מתחת לגובה הממוצע בבודיבילדינג (מהחבר'ה שבטופ הכוונה).
רוצה גם לבדוק את ויקטור מרטינז שהוא 1.75, או את קווין לברון שהוא 1.75-180?
פרט לכמה מתחרים בודדים שהיו באמת נמוכים... רוב הבודיבילדרים שהיו בעבר או עכשיו בהווה בטופ, הם בסביבות ה1.75 מטר.
דקסטר המר אולימפיה הכי נמוך ב20 שנה האחרונות(כשהוא זכה), אני חושב שזה אומר משהו...
דקסטר נמוך ב7 ס"מ מהממוצע וזה המון! מה לעשות...
לי פריסט נמוך מדקסטר רק ב4 ס"מ ותראה איפה הוא ואיפה כל היתר למרות שהוא נראה טוב כמו רוב המתחרים באולימפיה במשקל מעל 202.
7 ס"מ זה המון!
מעבר לזה, שלפי החישוב, נניח שג'אי בערך 125 קילו בזמן תחרות? הוא 1.75 מטר,
אז לפי חשבון פשוט(משקל חלקי הגובה של ג'אי כפול הגובה של דקסטר), דקסטר אמור לשקול 120 קילו
כדי להיות ביחס שווה של גובה=שריר כמו ג'אי. אבל דקסטר בקושי באיזור ה100 קילו!
מה לעשות... הוא אכן קטן מידי לאולימפיה, חשבון פשוט.
מזלו שהוא סימטרי ואסטטי.