צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-05-11, 11:41   #98
IGOR
נפיחון
 
הסמל האישי שלIGOR
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 6,573
גיל:: 26
חדר כושר: k-gym
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
ג'אק2די אתה יודע מה ההבדל בניכם, הוא שנה מהיום פי 2 ממך גם במשקלי עבודה וגם באיך שהוא ייראה...

יש אנשים שמתאמנים 2-3 במכון ולא עוברים את ה100 בנץ שלא נדבר על זה שהם לא עושים סקוואט ודד ליפט בכלל.
כל מתאמן כוח (רציני) שראיתי שחיטב בתקופה מסויימת היה פי 5 יותר גדול מכל מפצל (טבעי) שראיתי בחיים.

אבל כל אחד והמטרות שלו אם אתה מעדיף להיראות כמו נער חוף \ דוגמן זאת החלטה שלך אבל זה נראה קצת מצחיק ואבסורד לראות מישהו עם חזה גדול וידיים גדולות שלא מצליח לדחוק 80 קילו אתה לא חושב?
אתה מבין מה הבעיה שלכם פה? מה זה "נער חוף"? חלאס לזלזל.ומה זה השטויות האלה שמפצלים לא מרימים הרבה? אני לא יודע לאיזה חדר כושר אתה הולך שאתה רואה שם מפצלים שמרימים משקלים לא כבדים יחסית למאסה שלהם אבל אני אגיד לך בביטחון שאצלינו במכון רוב המפצלים מרימים משקלים מכובדים מאוד!
חלאס לחשוב שאם אתה מרים יותר אז תיהיה לך יותר מאסה זה מגוחך.. 70 אחוז מההצלחה היא תזונה לא? לכן זה אומר שגם אם איזה ליצן יעשה תתוכנית הכי גרוע בעולם,הוא יגדל ממנה רק אם יוכל כמו שצריך אז חלאס להגיד ש ss היא תוכנית אלוהית..
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט