צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-05-11, 19:10   #9
zivgin
נציג חנות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלzivgin
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 1,307
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bnzaky צפה בהודעה
תודה על התשובות.

אבל בדף שהביאו עם המקרו פרו על ההוראות שימוש כתוב:
"יום של אימוןפעמיים ביום), 2-3 כפות הגשה אחרי אימון + עוד מנה נוספת של 2 כפות הגשה בבוקר +לפני שינה"
"יום ללא אימון: (פעם -פעמיים ביום) , 2-3 כפות הגשה בבוקר או בין ארוחות"


בדיוק בגלל זה לא היה לי ברור כמה לצרוך, כי לפי מה שרשום בדף הוראות ביום של אימון צריך לקחת לפחות 6 כפות הגשה שזה 1000 קלוריות, והמוכר בחנות אמר לי לקחת לפי מה שרשום בדף על אופן השימוש.


אז מה אתם אומרים??כי עכשיו אני מבולבל.

ד"א- למה לא בסמיכות עם אוכל??
חשבתי שככה האבקה תספג יותר טוב בגוף..


תודה

א. הסיבה להוראות האלו הם בגלל שבד"כ אנשים לא מגיעים לפלוס קלורי גם עם + של 500 קלוריות.
ולכן אנו נוהגים למהליץ על בין 600 ל1000 קלוריות נוספות מהאבקה(שים לב שרשום 2-3 כפות, ז"א בין 4 ל6 כפות ביום, ולכן בין 600 ל1000 קלוריות ביום).
אם אתה מדדת, וראית שהכמות שחסרה לך היא באיזור ה500, אז אין בעיה, מנה של 3 כפות ותפצל אותה איך שבא לך.

ב. לא בסמיכות לאוכל היות ובמילא האבקה ממלאה אותך, והיא כמו ארוחה, עדיף להוסיף אותה במהלך היום מאשר בסמיכות לאוכל, למרות שעל פניו אין בעיה לצרוך אותה בסמיכות לאוכל אם אתה מתעקש.
__________________
ניתן ליצור איתי קשר באימייל zivgin@israelbody.org
בברכה,
זיו
zivgin מנותק   הגב עם ציטוט