צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-05-11, 20:17   #38
איש הבוקר
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
מסכים שבלי חומרים אני לא יגיע לאן שאני הצבתי לעצמי אבל חשוב לי מאוד מאוד גם העיניין של כוח ככה שאם אני חוזר עכשיו למסה אני מתכוון לחזור לתוכנית כח תקופה ואז שוב פיצולים..

וmoo אני מחזיק ממך כאן בפורום, אתה לא יכול להסביר למה אין לי סיכוי?
בוא נגיד ככה שלפי מה שנראה לי, ראית קצת יותר מדיי סרטוני בילדינג...
אף אחד לא מפקפק ביכולות שלך, המחשבה היא שיוצרת את הגוף, אנשים שבאמת רוצים להיות בילדרים, פשוט עושים את זה, אין להם שום תהיות לגבי הייעוד שלהם, זה בא להם טבעי והם פשוט הולכים עם זה... (הם בוודאי לא מעלים את הנושא לדיון עם קרובים/בפורום אם אפשרי או לא אפשרי להגשים את החלום שלהם).
אני אתן לך דוגמא מהגדולים שעשו את זה בגדול - רוני קולמן, בעל גנטיקה נדירה ומפלצתית, לא נשכח את העובדה שהמוצא שלנו ניגרי (גנטיקה אלוהית בשביל פיתוח גוף)
שמשביח עוד יותר את הגנטיקה ואת הסיכויים שלו להצליח.
רוני התאמן 15 שנה לפני שהתחיל להתחרות, הבנאדם נכנס למכון לראשונה בגיל 12, כאשר רק בגיל 27-8 הוא התחיל להתחרות, אתה מבין עכשיו במה מדובר?!?!?
התחרות הראשונה של ברנץ' וורן היית בגיל 16.
האירוניה היא שהוא התחרה עם ג'אי קאטלר (שניהם גרו באותה עיר) שלקח לרוב מקום שני אחרי בראנץ', וראיתי ראיון שג'אי ציחקק קצת על לעג הגורל שבראנץ' לקח באולי' את המקום השני אחריו
התחרות הראשונה של קאי גרין היית בגיל 15-6 אם זכרוני אינו מטעה אותי....

אני מאמין שנפל לך קצת האסימון, החבר'ה שאתה רואה היום בטופ של הטופ בבילדינג הם אנשים שזה כל מה שיש להם - פיתוח גוף, הם חיים ונושמים את זה יום יום שעה שעה מגיל מאוד צעיר, לא מן הנמנע שהם יגיעו להישגים כמו אולימפיה וכו'.

אולי אתה לא תיהיה קולמן/קאי/ג'אי, אבל אתה תהיה הכי טוב שאתה יכול להיות וזה מה שחשוב...
בראש שלך כבר עמדת על במה לפני שהוזזת משקל ממש כבד וצברת מסה ממש מכובדת, לאט לאט,ברים כאלה לא קורים ביום זה עבודה של שנים.
השורה התחתונה היא שאם תרצה משו ממש חזק, בסוף תשיג אותו, עם כל מה שכרוך בזה.(שזה כבר סיפור אחר).
איש הבוקר מנותק   הגב עם ציטוט