גיינר זה לא נוסחאת קסמים שבעת שימוש במוצר אתה תעלה קילוגרמים כמו כלום.
גיינר לא יתן לך שום דבר אם בשאר חלקי היום לא תאכל כמו שצריך.
סביב גיינרים יש פרסום אדיר ומושקע ובאמת זה מושך את העין ומראים לך ספורטאים מן הטופ שבטופ שרובם הגדול לא קרובים להיות טבעיים לכן זה דיי הטעיה של מתאמנים מתחילים שדיי מושכת את העין היות ואנחנו לא סובלניים ותהליך של פיתוח גוף הוא תהליך ארוך וקשה צריך הרבה מוטיבציה ורצון להצליח.
גיינר זה מוצר מאוד יקר ואישית אני לא ממליץ לך לרכוש גיינר הוא לא יפתור לך שום בעיה בחיים במיוחד לא של עליה במסת שריר/גוף.
ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך זה לא לקנות גיינר ולשמור על אספקה יומית של חלבונים,פחממות ושומנים(קלוריות ביחד) בייחוס למה שהגוף שלך צורך וכמובן ביחס נכון(שומן לא משמין)
אתה רוצה לעלות במשקל גוף תחשב bmr תכפיל ב1.2-1.3 תקבל מספר x של קלוריות שזה המאזן הניטרלי שלך
כלומר תצרוך x קלוריות שמורכבות מיחס נכון של חלבון,פחממה ושומן ואתה לא תעלה/תוריד במשקל
המטרה שלך לעלות במשקל גוף נכון?רצית גיינר לא? עזוב אותך שטויות
קח את הx תכסה אותו ותוסיף עוד 300-500 קלוריות ליממה תרוץ עם התפריט הזה שבועיים-שלוש תראה לאן הסקלה של המשקל נעה למעלה או למטה וגם חשוב ביקורת של העין איך זה נראה לך ואם זה מספק אותך.
מצאתי מחקרים לגבי אבקות חלבון וחלון ההזדמנויות שלא קיים בכלל אני אקרא אותם היום במשמרת ואשתדל לסכם אותו מחר כשאני אתעורר.
אתה לא חייב שום תוסף מזון בעל שם מפוצץ או פורמולה של נאס"א בשביל להזין תעשייה שמגלגלת מליונים כדי להתפתח או לשמור על "המצב"
מקווה שעזרתי
בהצלחה גבר
נערך לאחרונה על ידי BlackHawkins, 19-05-11 בשעה 17:55.
|