צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-05-11, 19:08   #67
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
אויש באמת.
אני מוכן להתחרות באידליסט בכתיבה מתי שירצה, שנינו נכתוב טור בלי חתימה, וניתן לעשרים אנשי מקצוע לשפוט מי כותב יותר נקי יותר מקורי ויותר מעניין.
אני מוכן להצהיר אצל עורך דין שכל מה שיש לי בחיים עובר אליו במידה ואפסיד.
אני מוכן לבדוק באותו אופן כמה סיפורים שלי הגיעו לבדיקת מבקר המדינה או לחקירת משטרה וכמה סיפורים שלו, והמנצח יקבל הכל (שישאיר לעצמו את מיקי אני מסודר מהבחינה הזאת).
אופיר באימא שלך תפסיק עם ההתחכמויות, מה הקשר של אידליסט לעיתונות תוכנית האוכל שלו?
לגבי האדון זוהר, היה כדורגלן לא רע, אך כפרשן הוא עילג צפוי משעמם מוות ולמעשה - מחרב משחקים עם הפטפטת העבשה שלו.
חלאס לעשות מכל זין שנתנו לו במה אלוהים.
הוא זה שאמר "אני לא רוצה", בלי לבדוק על מה הוא מדבר.
אני ממש לא מתחכם, אתה פה זה שלקחת את זה מאוד מאוד רע שמישהו אמר שהוא לא רוצה להיות בודיבילדר. אני לא רוצה להיות רופא, ולא רוצה להיות הודף כדור ברזל ולא רוצה להיות סוכן ביטוח. אז מה? אני לא מבין לא בעיתונות ולא רואה יותר מדי ספורט אז אני לא אכנס לדיון הזה, אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לו. לא כל אחד מעל 12 אחוז שומן ומתחת ל80 קילו הוא גוש אשפה שלא מגיע לו לצאת מהבית. צריך להסתכל על הפן החיובי שהספורט קיבל עוד חשיפה, והשימוש הבוטה והמוקצן בכל הדוגמאות של "כמה ביצים אתה אוכל ביום" ו"תראו איזה בן אדם עם מראה קיצוני ויוצא דופן" זה עדיף מאשר ללא חשיפה בכלל ואין מה לעשות זה הדבר היחידי שיוצר עניין בציבור הרחב וצריך לשחק על זה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט