צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-05-11, 23:29   #124
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

כל מי שמתחיל לעשות לי כאן חשבון, אז רק מילה ובזה נסכם כי אני ממש לא נושא הפוסט הזה - אלא המתחרים שעשו עבודה פנטסטית ביום חמישי האחרון: אני לא עברתי, לא דילגתי ולא ערקתי מאיגוד לאיגוד. הייתי בנאבא מהתחלה, אם אני נשאר שם זה הכי לגיטימי בעולם.
לגיטימי גם שאדם מתאכזב ועובר לאיגוד אחר, אבל אז אני מצפה ממנו שישאר שם ושלא יהיה חביתה.
כי מה שלא לגיטימי, ויש לי תחושה חזקה שאנחנו עומדים לראות את זה בקיץ, אלה מתחרים שעוברים מאיגוד לאיגוד וגם חוזרים בחזרה לאותו איגוד ראשון כדי להשיג מקום.
אני מאוד אתאכזב לראות מתחרים שהתחרו ביום חמישי בנא"ק, מגיעים שוב לנאבא או לאי אף בי בי בתקווה לקבל מקום.
תעמדו מאחורי ההצהרה שלכם.
ועוד דבר: לא הכל אתם יודעים במכלול השיקולים שלי, לפעמים דברים הם לא ממש כמו שהם נראים, לפעמים יש גם עניינים שהפורום הוא לא המקום לדון בהם.
ובחזרה לפוסט המקורי.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט