אשכול: לוג לss
צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-05-11, 12:56   #2
arad1021
חבר פעיל לעד

כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake צפה בהודעה
אתה צריך לעבור על החוזה, אם אין לך שמה הגבלות על שעות עבודה במקומות מסויימים בחדר כושר אסור לו סתם מהאוויר להגביל אותך

בהרבה חדרי כושר יש נניח מסלולי יום ואז המחירים יותר זולים, תבדוק את החוזה שחתמת עליו, אם יש סעיף שמותר לבעל המכון לעשות מה בזין שלו(בדרך כלל אין סעיף כזה במכון, זה לא חוזה בבנק, למרות שברשתות כמו הולמס פלייס הם מכסים תתחת שלהם טוב) אז אתה יכול להתייעץ עם מישהו מבוגר שילך להתלונן שמה, שיגיד שאתה מתאמן רק בכלוב ומגבילים לך את השעות כניסה ואין סעיף בחוזה שאומר שמצב כזה אפשרי, אז או שיוריד לך מחיר או שיוריד תשלט הזה

ואם יש לך קרוב משפחה עו"ד יותר טוב, כי יכולים לקחת משפט הזוי בחוזה כמו "בכל מקרה יש להישמע להוראות הצוות והבעלים" ולטעון שחתמת על זה, למרות שאי אפשר על משפט כללי כל כך לפרש כהגבלה על שעות וכו', אחרת החוזה היה כתוב בשורה אחת "אתה חותם בזאת שאתה שומע ומסכים לכל מה שהבעלים והצוות אומרים"
אני מחר הולך לאימון אני יבקש מהם לעבור על החוזה לראות בדיוקר על מה חתמתי
אני זוכר סעיף אחד וזה היה אני צריך להישמע למאמנים ולמנהל והוא משתמש בסעיף הזה לכל דבר שהוא אומר בשביל לצאת בסדר בדיוק כמו שאמרת

אני משלם רגיל בדיוק כמו כל אחד במכון ויש עוד הגבלה לא רק שאסור לעבוד אחרי שעה 7 בכלוב גם ילדים מתחת לגיל 16 אסור להם להיות אחרי השעה 8 וילדים מתחת לגיל 16 משלמים אותו מחיר כמו מעל גיל 16
אה כן והמכון הזה הוא גם רשת אגו למי שמכיר יש גם במודיעין וגם בירושלים

אני יברר עם אבא שלי אם הוא מכיר עורכי דין טובים שיגידו לי אם אני בכלל צודק בכל המקרה הזה
בכל מקרה תודה לך
arad1021 מנותק   הגב עם ציטוט