צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-03-07, 12:23   #4
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

מסכים במאה אחוז...זו הסיבה שאני לא מגיב פה הרבה...הפורום הפך להיות תחרותי יותר מידי... לא תחרותי מכיוון של שיפור (קינאת סופרים תרבה חוכמה) אלא תחרותיות סתמית... מתייחסים לחדשים כאילו הם טמבלים והם צריכים לבוא עם הידע לפני שהם באים לפורום... יורדים על אנשים בעליי דיעה שונה משלהם ומקללים בלי סוף...
בנוסף יש את תופעת הסטייה מן הנושא שהפכה ממש למכה... ואני לא מדבר על סטייה קטנה אני מדבר על פוסטים שנפתחים על נושא מסויים מגיעים ח-30 עמודים ומתוכם אולי אחד מדבר על הנושא עצמו...
אני חושב שהמנהלים צריכים להיות קצת יותר אגרסיבים ולא להסס להשעות אנשים בדיוק כמו שציין אור...

ציטוט:
אור, לפחות יש לצפות מחלק מהמשתמשים ששואלים את השאלה להריץ חיפוש, אי אפשר לחזור על אותם דברים כל פעם...
אתה מסכים איתי שסמיילי בוכה זה לא הדרך להבהיר לבנאדם שהשאלה שלו כבר נשאלה והוא צריך להריץ חיפוש...
הסמיילים האלה וה-stfu לא עוזרים אלה מרחיקים את האנשים שרוצים לצבור ידע בתחום ולהיות פעילים בפורום...
זה גם לא מוסיף לכבוד של הפורום ולישראלבודי בכלל...

אפשר להביא לבנאדם קישור לפוסט שנפתח בנושא או אפילו להגיד לו שניפתחו כבר פוסטים והוא צריך לבצע חיפוש..עדיף אפילו לא להגיב בכלל ולא להעליב ת'בנאדם סתם אם כל מיני כינויים וכדומה...
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט