תודה על העזרה, חבר'ה, אבל בפעם האחרונה (והיחידה) שנרשמתי לחדר כושר (לפני 3 שנים וחצי ),הדבר הראשון ששמעתי מהמדריכה הוא שיש לי גב חלש. לא בטוח אם זה בגלל הנטייה לעמוד בכל דרך רק לא זקוף או בגלל שהוא פשוט נראה כזה. גם עמוד השדרה היה ועדיין בולט מעט (מה שמקשה על תרגילים על הגב על הקרקע) והיא אמרה לי שבגלל זה (בגלל הגב החלש, לא עמוד השדרה) אין אפשרות לעבודה עם משקולות (שלא לדבר על זה שלא נאמר לי דבר על תזונה).
בסופו של דבר יצאתי בלי כלום למעט תרגיל גב אחד בודד. הסניף הקרוב אלי ביותר והיחיד שידוע לי עליו באיזור הוא של GO ACTIVE. לא הכי ידידותיים למשתמש שם אבל זה מה יש.
יש איזשהם תרגילים לחיזוק הגב שהייתם יכולים להמליץ עליהם, משהו של מצריך יותר ממזרן אימון או איזה שטיח?
אם אני בוחר שכן להרשם למכון ועדיין אקבל תכנית אימון שבסך הכל נראת לי מגוחכת אפילו בשביל אחד שלא עוסק בספורט בכלל, מה כדאי לי לעשות? אחרי הכל, חוץ מבאמת להתחזק ולהכנס לכושר טוב יש צורך בלגדול קצת ואין בהכרח קשר בין השלושה, כמדומני. אני כמובן לא מדבר על תוספת שומנים בגוף. בהיקף חזה של 76.5 ומותניים 69 רואים כל גרם של שומן.
ובכלל, מה עושים עם התשישות שמתחילה כבר בתחילת התרגילים?
בפעם האחרונה ששאלתי מישהו שאמור להיות מקצועי נאמר לי שאולי אני לא צורך מספיק חלבון, אבל אני עובר את ה50 גרם לפחות מדי יום. כמה קופסאות קוטג' וגבינה לבנה אפשר לאכול גם אם אוהבים כמוני?
נותרתי מבולבל. גם עכשיו כשהוצע לי להתחיל באיזה תוכנית ss אין לי מושג איך. אחרי הכל אני חדש בעניין ואין לי מושג לאן לפנות.
נערך לאחרונה על ידי Starter, 26-04-11 בשעה 14:31.
סיבה: תיקון
|