צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-04-11, 00:33   #95
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

רשף...אתה עף מפה שוב והפעם אתה יכול ללכת להזדיין ואתה לא תחזור
אם אני מזריק או לא זה ענייני וכל עוד אני לא מצהיר את זה לאף אחד בעולם אין זכות לעשות את זה במיוחד לא לאפס סמרטוט כמוך או כמו הליצן השמן
זה בקשר אלי או לכל אחד אחר שמזריק

ולוויכוח בינתיים אף אחד לא הוציא אותי ליצן כדבריך ואני יכול לעמוד בדיון מול כל אחד שהעפתי[מי שהעפתי העפתי אותו בגלל שהוא עבר גבולות פה]-ואתה מכיר אותי מפה מספיק טוב בישביל לדעת שאני לא מעיף אנשים בגלל "שאני לא יכול לעמוד בדיון מולם" במיוחד מול ליצנים כמוך וכמו הליצן ששניכם יודעים טוב מאוד שאתם לא מתקרבים אלי בשום תחום בעולם הכוח אם זה מביצועים ואם זה מאימון
אז הייתי מציע לך להרגע עם האף המעופף שלך כי תיפסת על עץ גבוה מידי בחושבך שאתה איזה הוט שוט אתה והליצן
אתה נחשב בדיחה אפילו בעיני חברים מכובדים פה בפורום
אם הליצן היה רוצה לקבל הסבר אמיתי למה לא נראה לי שהבחור מזריק הוא יכול היה לשאול ולא לומר משפט מפגר כמו "זה שהתחלת להזריק לא עושה אותך מבין"
אז זהו שהידע לי קצת יותר גדול ממה שהאדיוט הזה חיושב ובוודאי הרבההההה יותר גדול מהידע שיש לו
ואתה סתם ילד מסכן שכל פעם שמדברים על אלירן אתה ישר קופף עם הקטע של טיבעי או לא??

חוץ מזה...אתה באמת חושב שלעשות אאוטינג לבנאדם בכל נושא זה דבר מקובל ובסדר?
אתה יודע שאם הוא היה עושה את זה פנים אל פנים הוא היה מסיים באישפוז?
אבל אתם מרגישים בטוחים מאחורי המקלדות שלכם אז הפה יורה בלי אבחנה
שני קוקסינלים

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט