צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-04-11, 21:08   #63
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי YYY צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שאתה ליצן זה כואב כבר
וזה שאין לך רבע מושג על חומרים זה בכלל מצחיק
אני לא לוקח אף צד כמו שכבר ראית, ומבחינתי יש גם סיכוי שהוא טבעי, אבל אני שם כסף שאין לך רבע מושג על הורמון גדילה ועל איך נראים סייקלים שלו ובכלל כל מה שאתה יודע זה "gh זה למקצוענים וזה מנפח יותר מאסטרואידים רגילים!" ושום דבר לא יותר מזה אז חלאס להביך את עצמך.
אני מודה שאין לי ידע רחב בנושא מה הנקודה שלך קוקסינלי? אבל אני יודע מספיק בשביל לדעת שהבחור בן ה16 הזה לא משתמש בחומרים הספציפיים האלה...
ואל תכניס לי מילים לפה יא מפגר אף אחד פה לא אמר "למקצוענים בלבד ומנפח יותר" או כל חרטא אחרת שכתבת פה... אם אתה באמת חושב שהילד הזה משתמש בgh וסלין אז אתה האידיוט פה ואתה זה שמביך את עצמך.

ציטוט:
בגלל זה הפורום כאן מפוצץ באנשים כאלה?

לגבי הבדילדרים הצעירים כאן, אני ממש אבל ממש לא קונה את זה שהם טבעיים, אני גם די בטוח שהם כבר לא מכחישים את זה.

הטבעי היחיד שנמצא ברמה של בילדר תחרותי מבחינת מאסה וחיטוב הוא סיקס פאק, והוא מתאמן כבר 20 שנה ולזכותו יאמר שהוא פרסם תמונות כל יומיים וחצי ככה כשכבר אז ראו תפוטנציאל אז ככה שאין על מי לעבוד..
אני לא יודע על איזה אנשים אתה מדבר בדיוק ויכול שאתה צודק אבל אני מדבר רק על הנושא הזה... ועל הבחור בוידאו... ולא אמרתי שהוא טבעי דיברתי על חומרים ספציפיים שאני חושב שהוא לא לוקח.