צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-04-11, 15:58   #48
infor
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
בוא אני אגיד לך משהו אידיוט, לפי התגובה שלך "חחח????" זה נראה כאילו אתה בעצמך הזרקת לו לא? אתה עשית לו בדיקות דם? כי אתה כל כך בטוח שהוא לוקח נכון?
Yyy כנראה שאתה גם אידיוט כי עניתי על זה בתשובה שלפני... בוא נרשום לך את זה בדיוק כמשפט שתבין : חשבתי קקקק שהוא צצצ דיבר 1111על gh צקצקצקצ וסלין.

אני מצטער שאני לא דוקטור כמוכם אבל כן אני חושב שהוא לא משתמש בזה.

וניגרי זה שמפרסמים וידאו של אנשים מח'ול לא מוריד מאלירן מורגן או מכל מתחרה אחר... זה פורום פיתוח גוף לא פורום פיתוח גוף ישראלי... אני הכי מעריך את מורגן בעולם וברור שהוא הגיע לרמה גבוהה ויש לו עוד עתיד מזהיר לדעתי
חושב? אתה באמת חושב שהוא לא לוקח?!
לחשוב זה נחמד.

אני ואתה לא יודעים מה הוא לקח/לוקח/יקח - לא אני ולא אתה עשינו בדיקת דם, אבל בוא נאמר שהוא "קצת" מעל ילד בן 16 ממוצע שמתאמן.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
לא אחיייייי משה השמן סיפר לווווו שככה נראה מי שעושה gh אחיייי
וgh זה חומר של קוקסינלים אחייייי כי זה גורם לך להיראות טובבב אחיייי ואנחנו לאקוקסינליייייםםם
לבבדדד אחי לבבבבבדדד
ואחייייי אינסולייין אחייייי זה סיפר לו אלכס המסכן שהוא גאוןןן אחייייי ודאוס אמר לו גם שהוא צודק אחייייי אז בשדוווווק ככה נראה מישהו שמזריק gh ואינסולין כי אי אפשר להיות חטווווב טיבעיייי אחי בגלל שזה לבילדרים בגלל זה ליפטרים שמנים והם מתאמנים נכוווווון והם יכולים להתאמן כמו ליצנייים אחיייי כיייי החומרים עושים ת'עבודה

הבנת?
זה מצחיק אותך לרשום כמו פקאצה בת 12 שקיבלה מחזור?

לנושא,
אתה בכלל קבעת שאפילו טסט' אין בעסק, זה גנטיקה אחי?!
infor מנותק   הגב עם ציטוט