צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-04-11, 13:25   #1
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
בוא אני אגיד לך משהו אידיוט, לפי התגובה שלך "חחח????" זה נראה כאילו אתה בעצמך הזרקת לו לא? אתה עשית לו בדיקות דם? כי אתה כל כך בטוח שהוא לוקח נכון?
Yyy כנראה שאתה גם אידיוט כי עניתי על זה בתשובה שלפני... בוא נרשום לך את זה בדיוק כמשפט שתבין : חשבתי קקקק שהוא צצצ דיבר 1111על gh צקצקצקצ וסלין.

אני מצטער שאני לא דוקטור כמוכם אבל כן אני חושב שהוא לא משתמש בזה.

וניגרי זה שמפרסמים וידאו של אנשים מח'ול לא מוריד מאלירן מורגן או מכל מתחרה אחר... זה פורום פיתוח גוף לא פורום פיתוח גוף ישראלי... אני הכי מעריך את מורגן בעולם וברור שהוא הגיע לרמה גבוהה ויש לו עוד עתיד מזהיר לדעתי
לא אחיייייי משה השמן סיפר לווווו שככה נראה מי שעושה gh אחיייי
וgh זה חומר של קוקסינלים אחייייי כי זה גורם לך להיראות טובבב אחיייי ואנחנו לאקוקסינליייייםםם
לבבדדד אחי לבבבבבדדד
ואחייייי אינסולייין אחייייי זה סיפר לו אלכס המסכן שהוא גאוןןן אחייייי ודאוס אמר לו גם שהוא צודק אחייייי אז בשדוווווק ככה נראה מישהו שמזריק gh ואינסולין כי אי אפשר להיות חטווווב טיבעיייי אחי בגלל שזה לבילדרים בגלל זה ליפטרים שמנים והם מתאמנים נכוווווון והם יכולים להתאמן כמו ליצנייים אחיייי כיייי החומרים עושים ת'עבודה

הבנת?

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט