צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-04-11, 21:35   #12
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
אני מקווה שאני לא חופר, פשוט נורא חשוב לי ללמוד כמה שיותר..
אני יודע שאחרי אימון משקולות הניצול של הפקת אנרגיה משומן יותר יעילה בגלל חוסר בגליקוגן עקב אימון המשקולות, כך שזה נשמע שלפעמים עדיף אירובי מיד אחרי אנאירובי.

והתחלתי לרוץ 3 פעמים בשבוע בין הימים של אימוני משקולות. בינתיים סבבה לגביי. חוץ מהכושר העלוב שלי..
ממ לא בדיוק...דבר ראשון הניצול של גליקוגן באימון משקולות הוא יחסית קטן, כ10 קלוריות לסט כבד..אם תחשב תיראה שזה לא יוצא הרבה ...
הקטע באירובי הוא שבדפקים שונים הוף משתמש במקורות אנרגיה שיש ברשותו באחוזים שונים, לדוגמא בדופק נמוך ינוצל יותר שומן, בדופק גבוהה יותר פחמימה...אם אני לא טועה, במקרה ואין פחמימה ויש צורך יהי ניצול חלבון...
עכשיו , כמו שאמרתי כבר הרקבה עמים הדברים האלה לא משמעותיים עבורך כרגע , כי באחוז שומן גבוהה אין צורך ליצור תנאים מסוימים להקלה בניוד שומן, לכן לא משנה לך מאיפה ילקחו הקלוריות, בסופו של דבר מה שישנה זה המאזן השלילי...
אם אתה באחוז שומן נמוך , אתה מעוניין לעזור ליוד השומן בגלל זה כל הקטע עם האירובי יכול לעזור..
מה שכן, שזה גם באחוזים נמוכים, אירובי מתון אחרי אימון משקולות שיבנה בצורה אינטרוולית, חזרות ארוכות, יעזרו לשרוף את השומן שנוייד ולסלק חומצו חלב..
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט