ציטוט:
פורסם במקור על ידי deadlift
למען האמת לא מתוסכל,די מבסוט.
יפה מאוד שנכנסת לי ללוג-לפני חצי שנה,פחות או יותר. וואלה לא מתחרט על הרבה דברים שרשמתי שם,גם הדברים המפגרים שרשמתי שם קיבלתי עליהם תשובות,ולמדתי. עדיף לצאת מטומטם רצח עם תגובות עקומות אבל לפחות ללמוד משהו,מאשר להישאר בור וטיפש. אני ארשום לך בפעם ה200,לא אמרתי שאני חזק. אולי חזק בהשוואה לגיל שלי,אבל לא חזק בכללי. זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה מרים משקלים של ילד בן 14-שזה בוא נגיד לא מי יודע מה מרשים.
אני לא עכשיו ירוץ בשבילך לצלם רגל 67,אבל כשאני יעלה תמונה מתישהו בקרוב,אתה מוזמן להיכנס ולראות.
|
אהה.. כן.. ברור.. לא ציפיתי לתגובה אחרת.. יאללה יא זיין שכל מפגר פשוט תודה שיש לך יד 30 ורגל50 ותתחיל לדבר ביותר כבוד כי עם הפוזה הכבדה ששמת עליך עפ"י התגובות לא נראה באמת שאף אחד מחבב אותך פה.. חאשב מסריח..
אני חלש? לא נראה לי, כי בנתיים אני מחזיק תלחיצה הכי כבדה מבין המתאמנים בשכבה, וגם תסקוואט החלש שלי אף אחד לא עובר, ובכל פעם שאני תדדליפט החלש שלי כולם בוהים בי כאילו אני חוצן, אבל עזוב אם אתה אומר שאני חלש... אז למה להתווכח?
ושחוץ מזה, אתה אוהב להשוואת הרבה, אני לעומתך לא עשיתי ss [עשיתי לשבוע, הבנתי לא בשבילי]
ולעומתך, אני נראה כמו עמלק לידך ואני יביא הוכחות אם אתה משתוקק לראות,
ונשמה, תפסיק לחפש מה לא טוב אצל אחרים, תראה קודם כל מה דפוק אצלך כי נראה שיש שם הרבה דברים דפוקים, תעבוד עליהם קודם אחי..