צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-04-11, 14:59   #503
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

אני לא יודע לגבי הסקוואטר הכי חזק בארץ, אני מסכים שהסקוואט מרשים מאוד, אבל יש הרבה אנשים שלא שומעים עליהם חזקים מאוד, אצלי במכון יש מישהו ששוקל בערך 90 קילו ולוחץ 170 קילו raw לחזרה לא ענק, לא חזיר ולא מתחרה, אבל עובד מאוד יפה בלי חגורה ובלי כלום ואיכשהו המשקל עולה לו למרות שהוא לא ענק, אני אומר את זה כמקור ראשון כי אני עושה לו ספוטינג כשהוא לוחץ יותר מ3 פלטות כשאני במשמרת
בכלל יש אולי 4-5 אנשים ששוקלים 90 ומטה שלוחצים 3 פלטות ויותר, ואלה משקלים יפים, למרות שאלה אנשים שלא התחרו בחיים שלהם ולא מתכוננים לתחרויות(כנ"ל לגבי דדליפט וסקבט)

יש אצלנו חדר כושר קטן בעיר ששמעתי על קיומו אולי לפני חודש, ומתעסקים בו בהנפות אולימפיות, אני בטוח שכל החברי'ה הרציניים יותר והחזקים שם, עכשיו אם אני גר בעיר ולא שמעתי עליהם אני בטוח שרוב האוכלוסיה מחוץ לעיר גם לא שמעה עליהם... זה לא אומר שאין שם מישהו שיכול לעשות HB עם 220 קילו או למשוך רבע טון בדדליפט, זה אומר שהתחום הזה לא מפותח בארץ בעליל

overpower מתעסק בהנפות וכו', אין אצלו סקבטרים חזקים?

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr

נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 15-04-11 בשעה 15:02.
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט