צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-04-11, 10:59   #6
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jack3d צפה בהודעה
נשבר לי הזייייייןןןן !!!!

מופתעים אה?
בקיצור לכל מי שפירגן ותמך.. אני מודיע חד משמעי אני ממשיך בחיטוב עוד שבוע ואני לא קיים.. קמתי היום בבוקר.. ראיתי תקוביות בבטן ואמרתי בשביל מי ובשביל מה?
בשביל מה להיות שחיף מחוטב?
במשך שלושה חודשים לאכול טונות במים? וחזה עוף עם חסה?

אני רוצה לאכול אני רוצה לגדול אני רוצה ללכת עירום ברחוב כי אף בגד לא עולה לי על הגוף..

בקיצור ולעניין.. זורק את החיטוב לפח מתחיל מסה עם 40דק אירובי אחרי כל אימון.. יאללה קדימה המלצות?

פיצולים או ss !?
אתה סתם מדבר שטויות וחבל, אחרי שאתה מגיע לחיטובים מטורפים אין דרך חזרה, לא מסה ולא נעליים.נראה לך שזה יפה להיות גדול ומגושם? ואתה גם לא כזה מחוטב כמו שראיתי בתמונות אתה ברמה סבירה ביותר יש לך עוד מה לעבור עד שתסיים, הרבה יותר משבוע בוא נגיד ככה.אם עכשיו בא לך לעלות במשקל ובאחוזי שומן ואתה חושב שזה קל וכיף אז ואלה לך על זה אבל שורה תחתונה אין על להיות מחטוב עם גוף יפה כי זאת המטרה בעצם של כל האימונים האלה.אתה רוצה להגיד לי שבא לך להתאמן להיות גדול להרים הרבה משקל וזהו?אני לא מכיר בילדר אחד בעולם שמעדיף גודל על פני חיטוב.תשאל כל אחד, ברור שכולם רוצים להיות ענקיים אין פה בכלל שאלה של ספק אבל רוצים להיות ענקיים מחוטבים
אני אומר תסיים תחיטוב חבל על כל ההשקע הזאת ואז שבאמת תהיה ברמה גבוה מחוטב כמו שצריך אז תראה אם בא לך מסה או להשאר יפה.דרך אגב אחרי המסה אתה תלך על חיטוב שוב אז נגיד תהיה מחוטב בעוד 5 קילו וגם זה יקח לך מעכשיו ועוד שנה מינימום.אני מדבר על מסה וחיטוב ביחד.בהצלחה בכל אופן.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט