ציטוט:
פורסם במקור על ידי pickup
איזה תרגילים טובים יש לגב חוץ ממתח וחוץ מדדליפט?
איזה תרגילים טובים יש לחזה חוץ מבנץ' פרס?
ומה התרגילים הכי טובים לידיים קדמיות ואחוריות חוץ מכפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים?
מה התרגילים הכי טובים לכתפיים חוץ מלחיצת כתפיים?
רגליים אני כבר יודע שיש סקוואט אז אין צורך להגיד לי
תודה 
|
לגב - כל סוגי החתירות ופשיטות גב, היעיל ביותר זה החתירה בעמידה שמבוצעת כהלכה, מתח נשאר במקום הראשון - בונה את הצורה של הגב הכי טוב, אתה יכול לעשות פולי עליון הוא דיי דומה, אבל עדיין נשאר המתח בעדיפות עליונה עדיפות, לגב תחתון כמובן שהגוד מורנינג מצויין לחיזוק שלו, וכמובן הדדליפט שהוא לא בדיוק רק לגב הוא עובד על רוב הגוף בתנועה אחת.
לחזה - כל סוגי הלחיצות בשכיבה בשיפועים שונים ומשונים, החל מדאמבלים וכלה במוט, כמו כן גם פלייס עוזרים למי שמחפש חזה מעוצב ובולט, הפלייס שימושיים גם כתרגיל עזר למי שמחפש לחזק בנץ' פרסס
יד קידמית ואחורית - פשיטות וכפיפות, אלה הצורות עבודה העיקריות שבונות ליד את הצורה, המועדף עליי ליד קידמית - מקום ראשון - w בספסל מבודד את העבודה רק על היד הקידמית, מקום שני - דאמבלים בספסל - עדיף עם עבודה של שני הידיים בו זמנית, הרבה יותר קשה, מקום שלישי - מוט בעמידה ודאמבלים בעמידה. ליד אחורית יש לחיצה צרפתית שאני לא כ"כ מחבב, משיכה בחבל בקאבלים היא מעולה ומבודדת יד אחורית למי שעומד בפוזיציה הנכונה, עבודה עם דאמבל אחד בישיבה / עמידה / שכיבה גם יעילה. וכמובן מקבילים שמכניסים גם חזה לתנועה.
כתפיים - הרחקה לצדדים תרגיל מעולה, השלכת ידיים קדימה גם מעולה, פרס בעמידה, פוש פרס וכו' וכו'.
רגליים - לחיצת רגליים בישיבה, לג אקסטנשין, לג קורל, שניהם מעולים להבלטת ה 4 ראשי וההארמסטרינגס, עבודה נפרדת על תאומים, sldl וכו' וכו'