טוב אני חוזר מהאימון ואני חושב שאם אני אמשיך ככה אני אגיע לאימון יתר ולפגיעה בשריר.
תבינו שאני עובד כל סט לכשל.
התחלתי לחיצת חזה 75 קילו 11 חזרות, מנוחה דקה ואז עוד 9 חזרות עם אותו משקל, ירדתי ל70 קילו, סגרתי 10 חזרות ואז אותו משקל עשיתי 8.
לחיצת חזה שיפוע עליון הייתי עוב בדרך כלל עם 26 והיום התחלתי עם 22, וכל סט ירדתי עד ל18 מרוב העייפות.
כשהגעתי לכתפיים כבר היד האחורית הייתה עייפה והיה לי קשה לעבוד, בסוף סיימתי כתפיים ועברתי לפרנץ פרס(יד אחורית).
בדרך כלל הייתי עובד עם מוט W עם 12 וחצי-15 קילו. היום החלטתי לעבוד חלש על יד אחורית כי עוד לפני שהתחלתי לעבוד איתה היא הייתה גמור מעייפות. עבדתי עם 7 וחצי קילו כל צד כדי לא לעבוד חזק ולא להתקרב אפילו לכשל... בסוף יצא שאפילו ה7 וחצי היה קשה לי ובקושי סיימתי 4 סטים של 10, על הפשיטה ויתרתי.
בכל מקרה אני אחזור לab נורמאלי בלי יותר מידיי סופר סטים ובלי הגעה לכשל כל סט או לabc עם סופר סטים אני אחשוב על זה כבר...
כל האימון הייתי צמא ומותש לא חשוב כמה שתיתי, עכשיו אני אנוח יומיים ככה ואז אני אתחיל סבב חדש של Ab או Abc או משהו אחר... יש המלצות?
וד"א אני לא מתפנק ממש הרגשתי שזה פוגע בי והחוק הכי חשוב בפיתוח גוף זה להקשיב לגוף... אז ויתרתי על בטן ופשיטה...
עוזר גם בפייסבוק.
|