צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-03-11, 21:12   #1
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
סליחה אחי אבל גם בשנות ה90 כששון ריי היה כוכב דווקא מי שהיה בחור כמו רוני [כן עם כרס gh] אבל מסה הכי גבוה לקח, מסה גבוה תמיד היה פרמטר הכי חשוב.
מר אולמפיה 202 קטגוריה מאוד יפה לדעתי אבל גם שם לפעמים זה גולש כמו אצל קווין אינגליש ויש עוד הרבה.
לרוני לא הייתה שום כרס GH בשנות ה90 והוא זכה רק פעמיים בשנות ה90 (98,99). לרוני היה הכל מסה פרופורציות אסתטיקה סימטריה... אפילו ב2002 שהוא ירד בהרבה מסה לא הצליחו לנצח אותו.(לכל מי שאומר שלברוני היה צריך לזכות ב2002 כי זה מה שהוא שמע בכמה פורומים אז שיעבור על התמונות מאותה תחרות ויעשה את ההשוואה בעצמו)
ברור שמסה זה הפרמטר הכי חשוב... אבל יש עוד פרמטרים ולא שופטים תחרות רק לפי כמות מסה ואחוז שומן(לעומת מה שקורה עכשיו...וכמובן שיש הרבה פוליטיקה בספורט הזה)

שים לב שפול דילט התחרה נגד ייטס והיה הרבה יותר מאסיבי ממנו והוא לא ניצח... למה? הרי מסה זה הפרמטר הכי חשוב לא? אז לא... דוריאן היה הרבה יותר מאוזן ולכן הוא ניצח.
שון ריי דורג גבוה מכריס קורמייר מספר פעמים ושון נראה "קטן" יחסית לכריס. למה הוא ניצח? כי הוא היה יותר מאוזן ויותר אסתטתי כמובן שגם רמת החיטוב חשובה מאוד.
ואני יכול להמשיך עד מחר...

ולשם הסר ספק:
קווין אינגליש: