צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-03-11, 00:52   #6
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
אתה שוב מדבר במונחים סובייקטיביים.
מבחינה קינזיולוגית, מבחינת חלוקת עומסים לשרירים, מבחינה אנטומית, פיזיולוגית ומה שלא תרצה, יש חשיבות למה עושים ואיך.
אם לעשות בנץ' עם פפיון היה מוכח כמועיל יותר באחד הפרמטרים הנ"ל, היו עושים בנץ' עם פפיון.

כל התרגילים שליפטרים מבצעים, מבוצעים תוך כדי החלוקה לשרירים הכי חזקים, טווח תנועה מינימלי וקילומטראג' מינימלי כדי שההרמה תעבור תחרות.

זה שלך אישית נוח משהו, לא אומר שזה הנכון והכי יעיל, ממש ממש לא.
אם אתה אוהב לטמון את הראש בחול זאת בחירה שלך, יש דרכים מוכחות מדעית כיעילות, אם אתה לא הולך בהן זה הפסד שלך.
וכן, אימון גופני הוא מדע לכל דבר ועניין, ולא רשימה של תרגילים כמו בתפריט של מסעדה.
אוקי אבל תראה איזה דוגמא אתה נותן, מה שליפטרים מבצעים וטווחי תנועה של תחרויות.זה לא מה שאני מחפש וזה לא לשם מה שאני מתאמן כמו שאף פעם לא מצאתי אימון כוח יעיל לי ואפקטיבי למטרות שלי וכמובן שעבדתי חודשים על כוח אבל למטרות שלי ולדרך עבודה שלי לא הרגשתי זה מה שמתאים לי.אם לא הייתי עובד כמו שצריך וממש גרוע בטכניקות זה משהו אחר.אבל זה לא המצב.אני בסך הכל בלחיצת חזה לא עובד כמו ליפטרים.ועוד משהו, אתה רואה נגיד את כל הסרטונים האלה וגם השם של הסרטון שהבאת לי שאני חושב שראיתי ולעומת זאת לא ראיתי שום בילדר נותן בנצ'ים בצורה הזאתי אז מה זה אומר שהוא לא מתאמן נכון?ובבקשה בלי יציאות של "הם על חומרים".
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט