ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122
סבבה לגמרי.
מה אתה רוצה להגיד בזה?
מישהו פה השווה את עצמו למישהו אחר? לא, אבל אתה ניסית.
אני רק יכול להגיד לך ש90 אחוז מהאנשים פה היו שחיפים מתים לפני האימונים
אני שקלתי 55 לפני הגיוס
השלד 60
איש הקקה 65
וכן הלאה.
ההמלצות הגורפות לעבוד בתכניות שאנחנו ממליצים הן כדי לקצר תהליכים.
יפה לקחת בן אדם כמו ארבל שהיה בחור לא קטן כשהתחיל להתאמן, או לא יודע מישהו אחר, והפך למפלצת. לא כאן החוכמה. החוכמה לקחת שלד מת ולבנות עליו מאסה.
לא חסרים פה ליצנים שקוראים וכותבים בפורום פה כבר 300 שנה ועדיין לא התקדמו לשלב שמעבר להבין שהאפקות לא יעזרו להם, ומאז שהתחילו להתאמן עלו 5.2 ק"ג.
בדיוק לאנשים האלה אנחנו פונים.
אף אחד לא בא בהודעה שלך וכתב לך "תתחיל ss ליצן מפגר", כי אנשים יודעים מה מתאים למי ומה לא.
ותפסיק לקחת כל דבר פה אישי ולהעלב מכל פוסט שפותחים. אם לבן אדם בא להטריל לכבוד פורים אף אחד לא ביקש ממך להיות שוטר. בא לך תזרום, לא בא לך? אתה לא חייב להרוס ולהגרר לריבים.
ואיגור, תעשה לעצמך טובה ותקרא את ss כי אתה שואל פה שאלות שכתובות שם בעמודים הראשונים.
|
אבל פה הבעיה שזה לא נכון, אפשר לגדול מפיצולים באותה המהירות כמו שתגדל ב-ss.אם אנשים לא יודעים להתאמן אז מאשימים את התוכנית וזה לא צריך להיות ככה.תאכל הרבה תתאמן כבד אני מבטיח לך שאתה תגדל במהירות שאתה לא תבין ואני מדבר רק מנסיון זה לא כזה סוד או משהו.
והבעיה פה שאתם כל הזמן נכנסים בכל אחד שפותח איזה פוסט ושואל שאלות אז אל תהיה כזה תמים בזה שאתה אומר ששלד פתח טופיק לכבוד פורים כבדיחה ואני הרסתי, לא משנה לא צריך לפתוח תנושא הזה עבר נגמר.אבל מה שכן אני מאמין בפיצולים בדיוק כמו שאתם מאמינים בss ואין מה יותר מהר יש אנשים שלא יודעים להתאמן.כי אפשר לגדול משניהם ומהר באותה הצורה.