צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-03-11, 18:50   #35
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
הקטע הוא שזה באמת לא המקום שלנו לשפוט אף אחד... פאוורליפטר בודיבילדר זה באמת לא משנה איך כל אחד מגדיר את עצמו ומה המטרות שלו... אני פשוט לא מבין מה הקטע לצוץ משום מקום ולהתחיל לזלזל באנשים ולרדת לרמה הכי נמוכה שיש של חוסר כבוד זה רק מצביע על זה שאין להם כבוד לעצמם.
בכל מקרה טוב לשמוע שעניין בטיפול.

אני לא שופט תאמין לי, אני גם מניח שאיכשהו רובם ח'ברה טובים שקצת מקנאים, קצת נסחפים, וקצת מתוסכלים שהם לא הצליחו לעשות את מה שחשבו שהם יכולים.
נמצאה להם אלטרנטיבה, וזה בסדר אבל מה שלא בסדר זה להתחיל להרוס לקלקל ולא לכבד אחרים שלא בחרו בדרך הזאת.
בעיקר זה נכון לגבי ספורטאים שעשו משהו בתחומם, ואותם ילדים מעזים לפתוח עליהם ג'ורה (מאחורי המחשב כמובן).
כוס אמק תנו כבוד, מי אתם מה אתם?
אני בתחרות הראשונה שלי ראיתי את מג'ד פארס ויוסי מזרחי, וואלה על קצות האצבעות הלכתי לידם כדי לא לעשות רעש.
תהיו פאאור ליפטרים, מעולה - יש לי כבוד עצום לפאאור ליפטרים, למשל איאל חסון למשל אסיד מטר למשל לוליק, אנשים שעשו תוצאות מעולות והביאו הישגים בתחרויות רשמיות.
אבל זה לא אומר שצריך לטנף ולגדף את מי שבחר בדרך אחרת.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט