אויש עוד פעם הויכוח העבש הזה?
בואו נסכם, ולהבא אני באמת לא מרגיש צורך להתייחס לזה יותר.
קודם כל אני נשוי באושר לאישה שאוהבת את הספורט ותומכת בי בכל הכוח, גברים חלושים ועדיני מראה כמו אלה שזיו הביא פה גורמים לה לגחך: הבחורה שלי רוצה להרגיש שהיא נמצאת עם גבר חזק ולא עם ילד מפגר.
כך שכל העניין של מה אחרות חושבות הוא מאוד לא רלוונטי בשבילי.
בעניין של מודל היופי הגברי, יכול מאוד להיות שהבחורות שאתם מדברים איתן יגידו לך איכס ופיחס אבל בואו נשאל שתי שאלות: אחת, האם מדובר בילדות קטנות שטעמן המיני טרם התגבש? ושתיים: האם אתם בטוחים במאתיים אחוז שכל בחורה תחשוף בפניכם את הפנטזיה שלה?
היות ואני מניח שלרוב, שוב: לרוב, התשובה לשאלה הראשונה היא כן והתשובה לשאלה השנייה היא לא, אז אולי כדאי לא להיות כל כך נחרץ, וכן להיות יותר צנוע כאשר באים ומכלילים.
עוד דבר: בעניין של מודל או דוגמן תחתונים, זה לא חייב להיות גוף מטרה או מושא תשוקה של אנשים כדי למכור.
אם רוצים למתג מוצר בהקשר של עוצמה, כוח או גבריות, באדיבילדר הוא לגמרי אופציה, והקמפיינים שמישל טרוני קיבל לאחרונה הם הוכחה חד משמעית לכך.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|